Connect with us

Hirdetés

technokrata

IE ˝Hard˝ – új Internet Explorer

Laptop

IE ˝Hard˝ – új Internet Explorer

A Windows Server 2003-mal IE ˝Hard˝ kódnéven új Internet Explorer mutatkozik be.

Internet Explorer ˝Hard˝ kódnéven vált ismertté az az új böngészőprogram, amely az idén hamarosan megjelenő Windows Server 2003-ban mutatkozik be.

Az IE ˝Hard˝ az IE6-ra épül, azonban a Microsoft szuperbiztonságosra ígéri, miközben alapértelmezésként csaknem minden funkciója – beleértve a böngészést (!) is – tiltva lesz. Az ezek értelmében gyárilag magas szintűre konfigurált biztonsági beállítás mellett például valamennyi látogatni kívánt website-ot a felhasználónak egyenként a Trusted Sites listára kell helyeznie.

A gyárilag magas szintű biztonsági beállítások természetesen alacsonyabbra vehetők, azonban a Microsoft ezt nem javasolja, mondván: a termék szerver, nem pedig böngészésre használatos munkaállomás.

Ismeretes, hogy a Windows Server 2003 jelenleg RC2 állapotban ingyenesen letölthető és kipróbálható, és várhatóan április 24-én jelenik meg. Az operációs rendszerre – biztonsági okok miatt – az IE ˝Hard˝-hoz hasonlóan alapértelmezett tiltás jellemző, vagyis a funkciókat a leendő rendszergazdáknak használat előtt engedélyezniük kell.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés