Connect with us

Hófehérke esete a Windows XP-vel

Laptop

Hófehérke esete a Windows XP-vel

A Windows XP büszke tulajdonosai közül néhány csalódottan volt kénytelen konstatálni, hogy frissen vásárolt operációs rendszere alatt nem képes lejátszani a most induló ünnepi szezon egyik legnagyobb DVD megjelenését, a Hófehérke és a hét törpét.

A nemrégiben megjelent Disney klasszikus körüli probléma igazi mérgezett alma a Microsoft számára, akik gigantikus reklámkampány keretében hirdetik a Windows XP felhasználóbarát és szórakoztatóelektronikai funkcióit, az irodai felhasználók mellett jelentős erőkkel ostromolva az otthoni felhasználók piacát is.

Az InterActual Technologies DVD filmek számítógépes lejátszásával kapcsolatos problémákra szakosodott részlege hívta fel a figyelmet a helyzetre, miután több ügyfelük is hasonló panaszokkal állt elő.

A gond abból adódott, hogy a Disney nem igazán tesztelte a DVD-jét Windows 2000 vagy XP alatt. Windows 98 alatt a Hófehérke kifogástalanul működik.

Közben szerencsére sikerült kiküszöbölni a problémát. A Microsoft DVD részlegének termékmenedzsere bejelentette, hogy a Microsoft weboldalon csütörtökön elérhetővé vált frissítés megoldja a lejátszási nehézségeket (Windows Update funkció).Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom