Connect with us

Hirdetés

technokrata

High-tech karórák és hozzájuk kapcsolódó új szolgáltatások a Microsofttól

Laptop

High-tech karórák és hozzájuk kapcsolódó új szolgáltatások a Microsofttól

Az intelligens személyes használati tárgyak technológiájára (Smart Personal Objects Technology, SPOT) irányuló kezdeményezés keretében a Microsoft bemutatta az MSN Direct nevű új, speciális vezeték nélküli szolgáltatást, amely a technológia és a divat ötvözésével személyre szabott információkat nyújt a karórák egy újonnan kialakított kategóriája részére.

Az MSN Direct ügyfelei megfizethető áron, kényelmes és feltűnésmentes formában hozzájuthatnak a számukra legfontosabb információkhoz, elég hozzá ránézni az órájukra.

Az MSN Direct szolgáltatást tartalmazó, vezető óragyártóktól (Fossil Inc., Suunto) származó karórák idén ősztől lesznek kaphatók a kiskereskedelmi fogalomban. Ezek az ˝intelligens˝ karórák (amelyeket először a Microsoft elnöke és vezető szoftvertervezője, Bill Gates mutatott be a 2003-as Consumer Electronics Show keretében), elegáns és egyedülálló információforrásul szolgálnak azoknak, akik út közben is tájékozottak szeretnének maradni – amihez így elég lesz a csuklójukra pillantaniuk. Az MSN Direct szolgáltatás előfizetői folyamatosan értesülhetnek a hírekről, az időjárásról, a sporteredményekről, a tőzsdei árfolyamokról, a moziműsorról, az éttermekről, a játékokról stb. Az MSN Messenger segítségével fogadhatják a személyes üzeneteket is, valamint a Microsoft Outlook naptári emlékeztetőit. Az MSN Direct szolgáltatás Észak-Amerika több mint száz legnépesebb településén lesz igénybe vehető. Mind az ötven államban lesz ilyen város, valamint Kanada nagyvárosai is szerepelnek a sorban.

Az ügyfelek kétféle árkonstrukció közül választhatnak: az egyik a havi 9,95 amerikai dolláros előfizetési díj (az első hónap ingyenes), a másik a bevezető árú, évi 59 dolláros egész éves előfizetés. ˝Az óra 100 és 300 dollár közötti összegbe kerül, a szolgáltatás havi 9,95 vagy évi 59 dollárba, ez pedig azt jelenti, hogy az MSN Direct szolgáltatásra hamar nagyon sokan elő fognak fizetni˝ – vélekedett Charlene Li, a Forrester elemzője, a ˝SPOT Watches: Money Well Spent for Better Time˝ című tanulmány szerzője.

˝Az MSN Direct karórák eddig ismeretlen lehetőséget teremtenek arra, hogy tulajdonosuk megőrizze naprakész tájékozottságát a számára fontos információkkal kapcsolatban˝ – közölte Roger Gulrajani, a Microsoft intelligens személyes használati tárgyakért felelős csoportjának igazgatója. ˝A Fossil és a Suunto segítségével olyan karórákat sikerült közösen előállítanunk, amelyek vonzó és elegáns külseje sok információt rejt magában – ez pedig fontos szempont minden olyan tárgynál, amit mindennap hord az ember.˝

˝Az MSN jövőképének fontos része, hogy lehetővé tegyük előfizetőink számára, hogy mindig és mindenhol hozzáférhessenek az információkhoz˝ – jelentette ki Anthony Rodio, az MSN igazgatója. ˝Az MSN Direct formájában érdekes új elemmel bővülnek az MSN szolgáltatásai, ügyfeleink újabb lehetőséget szereznek arra, hogy még közelebb kerüljenek a számukra legfontosabb információkhoz.˝

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés