Connect with us

Hiba miatt új MS Keyboard driver is

Laptop

Hiba miatt új MS Keyboard driver is

A Microsoft által kiadott javítás mellett a driver új, javított verziója is letölthető.

A Microsoft korábban bemutatott néhány hardverújdonságot, köztük új billentyűzet-típusokat is.

Az új IntelliType 5.0 meghajtóprogram azonban nem kizárólag a támogatott billentyűzetek számában változott elődjéhez képest, hanem új funkciókkal is kibővült. Sok billentyű újraprogramozhatóvá vált, beleértve funkciójának kikapcsolását is, ha az zavaró a felhasználó számára a véletlen aktiválások (például Caps Lock, Win Key stb.) miatt.

A KB834840-es számú Microsoft Knowledge Base cikk azt adja hírül, hogy az IntelliType Pro és az IntelliPoint program lefagy, ha Windows XP rendszeren megváltoztatják a Terminálszolgáltatások beállításait.

A Microsoft által kiadott javítás mellett a driver új, javított verziója is letölthető.

Érdekesség, hogy a Microsoft IntelliType billentyűzet- (és persze a Microsoft IntelliPoint egér-) meghajtó program minden idők egyik legstabilabb, ezért gyakorlatilag szükségszerűen alig frissített hardver-meghajtóprogramja. A 2001. novemberében megjelent 2.01-es verziót, csak 2002. augusztusában követte az új Microsoft billentyűzetek piacra kerülése miatt a 2.2-es, majd a Windows Server 2003 támogatás miatt 2003. májusában a 2.22-es, és most ugyancsak az új Microsoft billentyűzetek piacra kerülése miatt az – IntelliPointtal immár azonos számú – 5.0-s verzió.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom