Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hiba miatt új MS IntelliMouse driver

Laptop

Hiba miatt új MS IntelliMouse driver

A Microsoft által kiadott javítás mellett a driver új, javított verziója is letölthető.

A Microsoft korábban bemutatott néhány hardverújdonságot, köztük új egértípusokat is. Ennek értelmében a driver felismeri az új Microsoft egereket, és beállíthatjuk az úgynevezett ˝tilt˝ (˝dönthető˝) görgő hatásának sebességét is.

Az új IntelliPoint 5.0 meghajtóprogram azonban nem kizárólag a támogatott egerek számában változott elődjéhez képest, hanem új funkciókkal is kibővült. Az egérgombokra immár nem egyes billentyűket, hanem teljes billentyűkombinációkat programozhatunk – ugyanakkor komoly hiányt jelent az egyes billentyűk ráprogramozhatóságának hiánya.

A KB834840-es számú Microsoft Knowledge Base cikk azt adja hírül, hogy az IntelliType Pro és az IntelliPoint program lefagy, ha Windows XP rendszeren megváltoztatják a Terminálszolgáltatások beállításait.

A Microsoft által kiadott javítás mellett a driver új, javított verziója is letölthető.

Érdekesség, hogy a Microsoft IntelliPoint egér- (és persze a Microsoft IntelliType billentyűzet-) meghajtó program minden idők egyik legstabilabb, ezért gyakorlatilag szükségszerűen alig frissített hardver-meghajtóprogramja. A 2001. novemberében megjelent 4.01-es verziót, csak 2002. augusztusában követte az új Microsoft egerek piacra kerülése miatt a 4.1-es, majd a Windows Server 2003 támogatás miatt 2003. májusában a 4.12-es, és most ugyancsak az új Microsoft egerek piacra kerülése miatt az 5.0-s verzió.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés