Connect with us

technokrata

Elindult a Microsoft tesztprogramja a megbízhatóbb Windowsért

Laptop

Elindult a Microsoft tesztprogramja a megbízhatóbb Windowsért

A Microsoft elindította a megbízhatóbb Windowst célul kitűző tesztelési programját, amely az Application Termination (alkalmazás-leállás) hibajelenséget kutatja.

A Microsoft Windows Reliability Team elindította tesztelési programját. A program a Windows megbízhatóbbá tétele érdekében, nevezetesen a ˝megmagyarázhatatlan˝ alkalmazás-leállások (Windows XP-t használva nem ritkaság az ilyesmi) kutatásának céljával indul. A tesztelés időtartama alatt a tesztelők az Application Termination (alkalmazás-leállás) hibajelenséget kutatják, eredményeiket folyamatosan továbbítva a Microsoft felé. A program első fordulója várhatóan egy hónapig tart, majd később, a nyár folyamán megismétlik.

A részvétel voltaképpen egy speciális, az eredetileg beépített Error Reporting funkciót leváltó eszköz telepítését és használatát, illetve az általa generált eredmények Microsoft felé küldését jelenti.

A Microsoft elsősorban azok jelentkezését várja, akik számítógépükben sok hardvereszközt és szoftvert használnak. A részvétel feltétele továbbá angol nyelvű Windows XP SP1 Home Edition vagy Professional futtatása saját használatú számítógépen.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle