Connect with us

technokrata

Egy héten belül két szerződést írt alá az XAPT Hungary Kft. a Microsoft Axapta rendszer bevezetésér

Laptop

Egy héten belül két szerződést írt alá az XAPT Hungary Kft. a Microsoft Axapta rendszer bevezetésér

A HUNTRACO építőgépeket forgalmazó részvénytársaság és a papíripari termékeket gyártó és értékesítő Papír-Ász Kft. szerződést kötött az XAPT Hungary Kft.-vel a Microsoft Axapta integrált vállalatirányítási rendszer bevezetésére.

Az idén is folytatja sikertörténetét az XAPT Hungary Kft., hiszen már 8 céggel kötött szerződést ebben az évben az Axapta rendszer bevezetésére. Az egyik legnagyobb projektje a Huntraco Rt-nél bevezetendő 100 felhasználós, 5 telephelyes rendszer, ahol komplex előkészítő munka és kiválasztási folyamat végeredményeként mintegy 15 ERP rendszer közül a Microsoft Axapta megvásárlása és bevezetése mellett döntöttek. A 10 mrd Ft árbevételű, a Caterpillar termékeit forgalmazó vállalatnál a kereskedelmi, logisztikai, CRM, projektmenedzsment, HR és pénzügyi modulokon kívül a szerviz rendszer, OLAP alapú vezetői információs rendszer és a mobil értékesítést támogató rendszer is bevezetésre kerül a webes vállalati portál kialakítása mellett.

A Papír-Ász Kft. nemrégiben olvadt össze a szolnoki Gyárt-Ker Kft-vel, így a kiválasztott Axapta rendszernek a pénzügy és kereskedelem mellett a gyártást is le kell fednie. A 3 telephelyen működő 6 milliárdos vállalat célkitűzése, hogy az informatika eszközeivel megkönnyítse dolgozói napi adminisztratív munkáját, a megrendelések fogadását az Axapta webáruházának kialakításával gyorsítsa fel és tegye pontosabbá, átláthatóvá ügyfelei számára. A 40 felhasználós komplex rendszer a tervek szerint ősszel már éles üzemben működik.

A hardver infrastruktúra kialakítását, a szükséges Microsoft Windows 2003 alapú rendszerek szállítását és a rendszerintegrációt az XAPT Hungary néhány hónapja létrehozott új üzletága valósítja meg.

Mindkét döntésben kiemelt szerepet kapott az Axapta rendszer széles funkcionalitása, rugalmassága, alkalmassága a komplex folyamatok és cégstruktúra lefedésére, valamint az XAPT Hungary Kft. szakértelme, eddigi tevékenysége és közel 60 Axapta referenciája.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle