Connect with us

Business Contact Manager for Outlook 2003: újabb futtatókörnyezet

Laptop

Business Contact Manager for Outlook 2003: újabb futtatókörnyezet

A kiegészítéssel a Business Contact Manager for Outlook 2003 egy újabb szerverplatformon válik használhatóvá.

A Business Contact Manager for Outlook 2003 eddig nem támogatta a Windows Small Business Server 2003-at. Az SBS a Microsoft Server System legutóbb megjelent tagja, és a BCM készítésekor még nem állt rendelkezésre minden funkciója.

A most megjelent kiegészítéssel a Business Contact Manager for Outlook 2003 a Windows Small Business Serveren is használhatóvá válik.

Az Office Small Business Edition 2003 a Microsoft Office ismerős megjelenését hordozza, de komoly új funkciókat is tartalmaz, köztük például az Outlook 2003-nak a Business Contact Managerrel kiegészített, kifejezetten kisvállalatoknak készült változatát. A kisvállalatok egyik legfőbb gondja, hogy nem tudják hatékonyan kezelni ügyfeleik és potenciális ügyfeleik adatait, mert az ezzel kapcsolatos információk elszórtan vannak tárolva, vagyis nem tudják egységbe foglalva megjeleníteni várható értékesítéseiket. Az Outlook 2003 Business Contact Manager segítségével a dolgozók hatékonyabban kezelhetik ügyfelekkel fennálló kapcsolataikat, jobb feltételeket kapnak az értékesítési lehetőségek nyilvántartására és az ezekre vonatkozó jelentések elkészítésére – ráadásul egy jól ismert szoftver segítségével.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom