Connect with us

Borland: teljesítménybiztosító megoldások a Microsoft .NET Framework számára

Laptop

Borland: teljesítménybiztosító megoldások a Microsoft .NET Framework számára

A Borland útjára indította az Optimizeit Profilert a Microsoft .NET Framework számára, valamint bejelentette csatlakozását a Microsoft Visual Studio .NET Integration Programhoz.

A Borland útjára indította az Optimizeit Profilert a Microsoft .NET Framework számára, amivel gazdagította a vállalat által nyújtott támogatások körét a .NET fejlesztők számára. Az Optimizeit Profiler kibővíti a széleskörben ismert Borland Optimizeit Suite lehetőségeit azzal, hogy széleskörű áttekintés lehetőségét nyújtja a teljesítményekkel kapcsolatban és a Microsoft .NET Framework számára felgyorsítja az alkalmazások fejlesztését. A Borland emellett azt is bejelentette, hogy csatlakozik a Microsoft Visual Studio .NET Integration Programhoz.

A teljes Borland Optimizeit termékskála abban segíti a vállalatokat, hogy elkerülhetőek legyenek az előre nem látható teljesítménybeli zavarok, a fejlesztési feladatok között sorrendet tudjanak felállítani és maximalizálni tudják a hardver és szoftver beruházásokat. Az Optimizeit Profiler fejlesztőcentrikus megoldásokat nyújt, amelyek a teljesítménybeli fejlesztéseket egyszerűbbé teszi, mégis növelve a magas teljesítményű .NET Framework-ra alapuló alkalmazások teljesítményét és képessé téve a fejlesztőket arra, hogy csökkentsék a hardver ráfordításokat, valamint a ROI mutató javulását is elősegíti.

Az Optimizeit Profiler támogat minden .NET által kezelt kódot és valósidejű teljesítményt nyújt, amely gyorsan felismeri és sorrendbe állítja a teljesítményeket, kiemeli a releváns forráskód sort. Az Optimizeit Profiler segítségével a fejlesztők teljesítményeket számíthatnak ki és mérhető, megbízható alkalmazások gyors készítésére koncentrálhatnak.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom