Connect with us

Az XAPT Hungary Kft. által bevezetett Microsoft Axapta rendszerrel készült az első elektronikus szám

Laptop

Az XAPT Hungary Kft. által bevezetett Microsoft Axapta rendszerrel készült az első elektronikus szám

Az XAPT Hungary Kft. által felkészített Microsoft Axapta integrált vállalatirányítási rendszerből készült az első elektronikus számla a Wizz Air Hungary Kft. diszkont légitársaságnál.

Az XAPT Hungary Kft. története során többször is úttörő szerepre vállalkozott az az új generációs integrált vállalatirányítási rendszerek piacán megvalósított megoldásokkal. Ilyen esemény volt az első ERP II vállalatirányítási rendszer, az akkor még Damgaard, azóta Microsoft Axapta rendszer bevezetése a magyar piacra 2000-ben. Az XAPT nevéhez kapcsolódik a vállalatirányítási rendszerek területén bevezetett első biometrikus azonosítási és jogosultsági megoldás kidolgozása szintén az Axapta rendszerben. A legutóbbi jelentős lépés a napokban, Európai Úniós csatlakozással egyidőben történt, amikor az XAPT Hungary Kft. által felkészített Microsoft Axapta integrált vállalatirányítási rendszerből elkészült az első elektronikus számla a Wizz Air Hungary Kft. diszkont légitársaságnál. A Wizz Air számára, amely a régió vezető diszkont légitársaságává kíván válni, a költséghatékony működés az üzletvitel alapvető feltétele. Ennek az üzleti modellnek a támogatására választotta a Wizz Air az Axapta rendszert és szállítóját az XAPT Hungary Kft-t. A Wizz Air számára a vállalatirányítási rendszer kiválasztásánál az XAPT Hungary innovatív megoldások megvalósításban bizonyított tapasztalata és a Microsoft Axapta rendszer funkcionális és technológiai képessége volt a legfontosabb döntési kritérium.

A NetLock Kft-vel, az elektronikus aláírási megoldások vezető szállítójával, való együttműködés során az elektronikus aláírással hitelesített számlák elkészítése és tárolása történik az Axapta rendszerben. Az XAPT megoldása lehetővé teszi, hogy a jegyvásárlók hitelesített számlamásolatot kérjenek és automatizáltan meg is kapjanak az Interneten keresztül a rendszerből.

A 2000-ben alapított XAPT Hungary Kft. a Microsoft Business Solutions-Axapta vállalatirányítási rendszer legnagyobb forgalmazója Magyarországon és a régióban, teljes körű szolgáltatást nyújtva az Axapta értékesítése, bevezetése, tesreszabása, oktatása és támogatása terén. A rendszer a legújabb Microsoft alapú technológiákra épül, integráltan nyújt megoldást ERP, e-business és CRM feladatokra.

Az XAPT Hungary Kft. 2003-ban 18 új ügyfélnek értékesítette az Axapta vállalatirányítási rendszert. A cég forgalma 2003-ban több mint 430 millió forint volt, ami közel 110%-os növekedés a 2003-as eredményhez képest. Jelenleg 28 munkatársa van a cégnek. A cég három év alatt jelentős ügyfélkört és szakmai kompetenciát épített ki.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom