Connect with us

technokrata

Az Exchange több adattárolási megoldást támogat

Laptop

Az Exchange több adattárolási megoldást támogat

A felhasználók kérésére reagálva a Microsoft mostantól lehetővé teszi iSCSI és NAS adattárolási megoldások használatát az Exchange 2003-hoz.

A Microsoft bejelentette, hogy a Windows Server Rendszer részét képező Microsoft Exchange Server 2003 kiszolgálóhoz használható adattárolási megoldások szélesebb körét fogja támogatni. Mostantól használhatók lesznek azok az iSCSI (Internet Small Computer Systems Interface) és a NAS (Network Attached Storage) alapú adattárolási megoldások, amelyek megfelelnek a Designed for Windows logóprogram előírásainak. A Designed for Windows logó segítségével egyszerűen azonosíthatók azok a termékek, amelyek kiválóan együttműködnek a Microsoft Windows Server operációs rendszerrel.

„Az Exchange Servert használó vállalatok azt kérték, hogy tegyük lehetővé az iSCSI és NAS alapú adattárolási megoldások használatát az Exchange környezetben” – mondta Kevin McCuistion, a Microsoft Exchange marketingjéért felelős igazgatója. „Ezek az Exchange 2003-hoz kifejlesztett új adattárolási megoldások számos előnyt kínálnak, különösen a kisvállalkozások és a távoli irodák számára.”

Az Exchange 2003 által támogatott iSCSI szabvány blokkszinten tudja az adatokat IP-hálózatokban továbbítani. Az iSCSI segítségével a vállalatok alacsony költséggel építhetnek ki nagy teljesítményű, megbízható és biztonságos megoldásokat adattároló hálózataik számára. A ma bejelentett lehetőségek felhasználásával az Exchange 2003 adatbázisfájlok egyszerűen elhelyezhetők minősített NAS eszközökön, új lehetőségek nyílnak meg a tárolóeszközök összevonására, valamint a hálózati címmel rendelkező tartalom helyi hálózatból való elérésére.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle