Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Windows Storage Server 2003 teljesítménye

Laptop

A Windows Storage Server 2003 teljesítménye

A Windows Storage Server 2003 a korábban Windows Powered NAS néven ismert termék legújabb verziója. Az IDC szerint jelenleg a NAS rendszerek 41 százalékán Windows Powered NAS kiszolgáló fut.

Mivel a Microsoft Windows Storage Server 2003 zökkenőmentesen beépül a meglévő informatikai infrastruktúrába, nagy rendelkezésre állású és az egy GB-ra vetített ára alacsony, így kis birtoklási összköltséget nyújt. A könnyen telepíthető és felügyelhető Windows Storage Server 2003 egyszerűbbé teszi az adattárolást, a fájlkiszolgálást, valamint a létfontosságú adatok biztonsági mentését.

A Windows Storage Server 2003 kiválóan skálázható, akár 40 TB méretű adattárolókat is tud kezelni. A termék magában foglalja a Windows Server 2003 több fejlett funkcióját, mint például a ´Kötet árnyékmásolata´ szolgáltatást, mellyel másolat készíthető egy vagy több kötet adott időpontbeli állapotáról.

A rendelkezésre állást növelő szolgáltatások között megemlítendő az ´Elosztott file-rendszer´ (DFS), a nyolc csomópontos kiszolgálófürtözés és a több útvonalat használó bemeneti/kimeneti (MPI/O) technológia. A Windows Storage Server 2003 támogatni fogja a Windows Internet Small Computer System Interface (iSCSI) kezdeményezést, amely egyszerűen biztosítja a NAS-eszközök IP-alapú tárolóhálózatba (SAN) történő beillesztését és felügyeletét.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés