Connect with us

A Microsoft-partnerek véleménye a Windows XP SP2-ről

Laptop

A Microsoft-partnerek véleménye a Windows XP SP2-ről

A fejlett biztonsági technológiákat tartalmazó Windows XP Service Pack 2 csomagot kifejezetten azzal a céllal tervezte a Microsoft, hogy megelőző jelleggel védje a Windows XP rendszert.

Az üzleti és otthoni felhasználók számítógépeire leselkedő vírusok és más veszélyek terjedése miatt semmi sem lehet fontosabb a személyi számítógépek biztonságánál” – mondta Rob Enderle, az Enderle Group vezető elemzője. „A Windows XP Service Pack 2 a nagyvállalatok, a kisvállalkozások és a magánszemélyek számára egyaránt fontos, mivel átfogó megoldást nyújt a mai veszélyekre.

A Microfoft legfőbb partnerei a következőképpen nyilatkoztak erről.

Dell

„Az egyik legjobb megoldás a vírusok, a férgek és a hackerek elleni proaktív védekezéshez, ha a felhasználók bekapcsolják az Automatikus frissítés szolgáltatást, és ügyelnek rá, hogy számítógépükön mindig a legfrissebb összetevők fussanak. A fejlett biztonsági technológiákat tartalmazó Windows XP Service Pack 2 kiegészítő védvonalat képvisel, mellyel biztonságosabbá válik a böngészés, meg lehet akadályozni a nem kívánt letöltéseket, és blokkolni lehet az előugró ablakokat, egyszerűbben kezelhetők az eszközök és a beállítások, valamint biztonságosabban lehet vezeték nélküli kapcsolaton keresztül böngészni.”

Ricky Rodrigue
az ügyfélszolgálat igazgatója
Dell Inc.

IBM

„Az IBM örömmel látja, hogy a Microsoft újabb lépéseket tesz a Windows biztonságának javítása érdekében. Ez illeszkedik az IBM ThinkVantage technológiákhoz, valamint az IBM ThinkPad notebookok és ThinkCentre asztali PC-k fejlett biztonsági funkcióihoz. Az IBM már 1999 óta alkalmazza az Embedded Security Subsystem nevű beágyazott biztonsági alrendszert a PC-kben, és örülünk neki, hogy a biztonság problémájával egyre szélesebb körben foglalkoznak.”

Deepak Advani
a személyi számítógépes divízió marketingigazgatója
IBM Corp.

Sun Microsystems

„A legújabb frissítések és fejlesztések kihasználása érdekében azt javasoljuk a Windows XP használóinak, hogy a Windows XP Service Pack 2 szervizcsomag telepítése után a Java.com webhelyről töltsék le a Java technológiát. A Microsofttal kialakított professzionális, konstruktív légkörű együttműködésnek köszönhetően a két technológia kompatibilis egymással.”

Jeff Jackson
a Java fejlesztői platformért és stratégiáért felelős igazgató
Sun Microsystems Inc.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom