Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Microsoft Identity Integration Server 2003 széles körű támogatást élvez a számítástechnikai iparág

Laptop

A Microsoft Identity Integration Server 2003 széles körű támogatást élvez a számítástechnikai iparág

Vezető rendszerintegrátorok, hardvergyártók és szoftvergyártók segítik a vásárlókat
átfogó és költséghatékony azonosíthatóság kezelési megoldások kialakításában.

A Microsoft bejelentette, hogy a Microsoft Identity Integration Server 2003 (MIIS) és a többi azonosíthatóság kezelési terméke vezető szoftverintegrátorok, hardvergyártók és szoftvergyártók támogatását élvezi. A támogatásnak köszönhetően a Microsoft olyan, kulcsfontosságú elemet biztosít a vásárlóknak, amelynek segítségével átfogó és költséghatékony azonosíthatóság kezelési megoldás alakítható ki. Így egyszerűbbé válik a végfelhasználói személyazonosságok kezelése, csökkenthetők az ezzel járó költségek és kockázatok. Az MIIS és a széleskörű szoftveripari támogatás együttese biztosítja a vásárlóknak azokat a technológiákat és szolgáltatásokat, amelyekre szükségük van egy, a sajátos üzleti igényeiknek megfelelő, átfogó azonosíthatóság kezelési stratégia hatékony megtervezéséhez, megvalósításához és kezeléséhez.

Átjárható technológiák, teljes körű szolgáltatások

A Microsoft több olyan vezető rendszerintegrátorral, hardvergyártóval és szoftvergyártóval folytat együttműködést, amelyek az azonosíthatóság kezelési megoldások működési feltételeit megteremtő termékeket és szolgáltatásokat nyújtanak. Ezek a partnercégek mind azzal foglalkoznak, hogy sikeres azonosíthatóság kezelési megoldásokat alakítsanak ki az Active Directory címtárra és a korábban bejelentett új termékekre alapozva.

A különböző cégektől (Business Layers Inc., DigitalPersona Inc., ePresence Inc., M-Tech Information Technology Inc., Oblix Inc., OpenNetwork Technologies) származó technológiák kialakításuknál fogva egyszerűen képesek együttműködni a Microsoft azonosíthatóság kezelési termékeivel, így olyan jól integrált megoldásokat nyújtanak a vásárlóknak, amelyek minden részterületen a legkiválóbb összetevőből állnak egybe. Ezenkívül számos vezető rendszerintegrátor vállalat (Cap Gemini Ernst & Young, Ernst & Young, Fujitsu Services, HP Services, PricewaterhouseCoopers, Unisys Corp.) nyújt teljes körű helyzetfelmérési, tervezési és kivitelezési szolgáltatásokat a Microsofttal való együttműködés keretében.

A Microsoft és partnercégei együtt széles megoldásválasztékkal állnak ügyfeleik rendelkezésére, amelynek segítségével a Windows platformra épülő azonosíthatóság kezelési megoldás kialakításával javítható a beruházások megtérülése.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés