Connect with us

technokrata

A Microsoft Identity Integration Server 2003 széles körű támogatást élvez a számítástechnikai iparág

Laptop

A Microsoft Identity Integration Server 2003 széles körű támogatást élvez a számítástechnikai iparág

Vezető rendszerintegrátorok, hardvergyártók és szoftvergyártók segítik a vásárlókat
átfogó és költséghatékony azonosíthatóság kezelési megoldások kialakításában.

A Microsoft bejelentette, hogy a Microsoft Identity Integration Server 2003 (MIIS) és a többi azonosíthatóság kezelési terméke vezető szoftverintegrátorok, hardvergyártók és szoftvergyártók támogatását élvezi. A támogatásnak köszönhetően a Microsoft olyan, kulcsfontosságú elemet biztosít a vásárlóknak, amelynek segítségével átfogó és költséghatékony azonosíthatóság kezelési megoldás alakítható ki. Így egyszerűbbé válik a végfelhasználói személyazonosságok kezelése, csökkenthetők az ezzel járó költségek és kockázatok. Az MIIS és a széleskörű szoftveripari támogatás együttese biztosítja a vásárlóknak azokat a technológiákat és szolgáltatásokat, amelyekre szükségük van egy, a sajátos üzleti igényeiknek megfelelő, átfogó azonosíthatóság kezelési stratégia hatékony megtervezéséhez, megvalósításához és kezeléséhez.

Átjárható technológiák, teljes körű szolgáltatások

A Microsoft több olyan vezető rendszerintegrátorral, hardvergyártóval és szoftvergyártóval folytat együttműködést, amelyek az azonosíthatóság kezelési megoldások működési feltételeit megteremtő termékeket és szolgáltatásokat nyújtanak. Ezek a partnercégek mind azzal foglalkoznak, hogy sikeres azonosíthatóság kezelési megoldásokat alakítsanak ki az Active Directory címtárra és a korábban bejelentett új termékekre alapozva.

A különböző cégektől (Business Layers Inc., DigitalPersona Inc., ePresence Inc., M-Tech Information Technology Inc., Oblix Inc., OpenNetwork Technologies) származó technológiák kialakításuknál fogva egyszerűen képesek együttműködni a Microsoft azonosíthatóság kezelési termékeivel, így olyan jól integrált megoldásokat nyújtanak a vásárlóknak, amelyek minden részterületen a legkiválóbb összetevőből állnak egybe. Ezenkívül számos vezető rendszerintegrátor vállalat (Cap Gemini Ernst & Young, Ernst & Young, Fujitsu Services, HP Services, PricewaterhouseCoopers, Unisys Corp.) nyújt teljes körű helyzetfelmérési, tervezési és kivitelezési szolgáltatásokat a Microsofttal való együttműködés keretében.

A Microsoft és partnercégei együtt széles megoldásválasztékkal állnak ügyfeleik rendelkezésére, amelynek segítségével a Windows platformra épülő azonosíthatóság kezelési megoldás kialakításával javítható a beruházások megtérülése.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle