Connect with us

Hirdetés

technokrata

A következő Microsoft Exchange Server még nem fogja a ˝Yukon˝ (Microsoft SQL Server 2005) technológi

Laptop

A következő Microsoft Exchange Server még nem fogja a ˝Yukon˝ (Microsoft SQL Server 2005) technológi

A Microsoft megerősítette az értesülést.

A hírek szerint a Microsoft levelezőszervere, az Exchange Server következő generációja egyelőre nem fogja alkalmazni a ˝Yukon˝ kódnéven ismert Microsoft SQL Server 2005 technológiáját. A fejlesztők egyelőre maradnak az Exchange Server 2003 által használt Jet DataBase Engine adatbázismotornál. A döntés (?) oka egyelőre nem ismert, bár a Microsoft megerősítette az értesülést.

Az új, 2005-ös verziószámú Microsoft SQL Server egyébként már kipróbálható, ugyanis a Microsoft részletes információk kíséretében nyilvánosan közzétette az SQL Server 2005 Express Technical Preview béta verziót, amely bárki számára szabadon le is tölthető, azonban a gyártó semmilyen támaogatást nem nyújt, mindössze kipróbálás céljaira ajánlja.

Az egy éve megjelent Exchange Server 2003-ban már megnyilvánulnak a Microsoft Megbízható számítástechnika nevű kezdeményezésének előnyei. A kezdeményezés arra irányul, hogy a vásárlók kedvezőbb tapasztalatokat szerezhessenek a biztonság, az adatvédelem, a megbízhatóság és az üzleti integritás terén. A 2002 januárjában a teljes Microsoftra kiterjedően beindított kezdeményezés részeként a vállalat most olyan fejlesztési eljárásokat alkalmaz, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy garantálható legyen termékeinek és termékei gyakorlati alkalmazásának biztonságossága. A Microsoft Exchange Server 2003 fejlesztőcsoportja ezeknek az eljárásoknak köszönhetően olyan terméket állított elő, amelynek biztonságos a szerkezete, biztonságosak az alapbeállításai, és biztonságosan üzemeltethető. A Microsoft a bevezetést követően is módot ad a biztonsági kérdésekkel kapcsolatos folyamatos kommunikációra a partnerekkel és a vásárlókkal. Ennek eredményeképpen az Exchange Server 2003 lett az Exchange ez idáig legbiztonságosabb verziója.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés