Connect with us

Hirdetés

technokrata

A 10 legfontosabb érv a Windows XP SP2 telepítése mellett

Laptop

A 10 legfontosabb érv a Windows XP SP2 telepítése mellett

A fejlett biztonsági technológiákat tartalmazó Windows XP Service Pack 2 csomagot kifejezetten azzal a céllal tervezte a Microsoft, hogy megelőző jelleggel védje a Windows XP rendszert.

1. Elősegíti a számítógép védelmét a kártékony mellékletektől.

A 2. szervizcsomag figyelmeztet az esetleg veszélyt jelentő mellékletekre, így segít az Internet Explorer, az Outlook Express és a Messenger programon keresztül terjedő vírusok elleni védekezésben.

2. Növeli a biztonságot a web böngészése közben is.

A 2. szervizcsomag által alkalmazott biztonsági beállítások megvédik a számítógépen tárolt és az Internet Explorerrel letöltött fájlokat és tartalmat, így illetéktelenek nem férhetnek személyes adataihoz.

3. Elkerülheti a megbízhatatlannak tűnő fájlok letöltését.

Az Internet Explorer letöltéseket nyomon követő funkciója és az Internet Explorer információs sávja figyelmeztet a potenciálisan veszélyes fájlok letöltése előtt, és e funkciók segítségével blokkolhatók a veszélyesnek ítélt fájlok.

4. Csökkenti a bosszantó előugró hirdetések számát.

Az Internet Explorer előugró reklámablakokat blokkoló szolgáltatása a kéretlen előugró hirdetések és más nem kívánt elemek blokkolásával kellemesebbé teszi az internet böngészését.

5. Tűzfalas védelmet nyújt a rendszerindítástól a leállításig.

A beépített, hatékony Windows tűzfal alapértelmezés szerint már rendszerindításkor működésbe lép. Ez segít megvédeni a Windows XP rendszert az interneten keresztül terjedő vírusoktól és férgektől.

6. Kézben tarthatja a biztonsági beállításokat.

Az új Windows Biztonsági központ segítségével könnyen nyomon követheti a biztonsági rendszer állapotát, és a biztonsági beállítások egy helyen, kényelmes eszközökkel felügyelhetők.

7. Könnyedén elérheti a legújabb frissítéseket.

A Windows XP Automatikus frissítések szolgáltatásának továbbfejlesztése révén még könnyebben elérheti az aktuális Windows frissítéseket. Emellett a telefonos hálózattal rendelkező felhasználók számára új technológiát fejlesztettek ki a frissítések hatékonyabb letöltése érdekében.

8. Elősegíti az e-mail címek védelmét.

Az Outlook Express programon végzett fejlesztéseknek köszönhetően csökkenthető a nem kívánt levelek száma, mert a program megnehezíti az esetleges levélszemétküldők számára azt, hogy meggyőződjenek e-mail címének érvényességéről.

9. Védelmet nyújt a böngésző bővítményei okozta leállások ellen.

A Internet Explorer új bővítménykezelője egyszerűvé teszi a bővítmények megtekintését és felügyeletét, így csökkenti a rendszerösszeomlások valószínűségét, és zavartalanabb böngészést tesz lehetővé.

10. Problémamentessé vált a vezeték nélküli hálózatok használata.

A 2. szervizcsomagban továbbfejlesztették a vezeték nélküli hálózatok támogatását, így otthon és utazás közben egyaránt egyszerűbbé vált a vezeték nélküli hálózatok felismerése és a hozzájuk való csatlakozás.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés