Connect with us

technokrata

A 10 legfontosabb érv a Windows XP SP2 telepítése mellett

Laptop

A 10 legfontosabb érv a Windows XP SP2 telepítése mellett

A fejlett biztonsági technológiákat tartalmazó Windows XP Service Pack 2 csomagot kifejezetten azzal a céllal tervezte a Microsoft, hogy megelőző jelleggel védje a Windows XP rendszert.

1. Elősegíti a számítógép védelmét a kártékony mellékletektől.

A 2. szervizcsomag figyelmeztet az esetleg veszélyt jelentő mellékletekre, így segít az Internet Explorer, az Outlook Express és a Messenger programon keresztül terjedő vírusok elleni védekezésben.

2. Növeli a biztonságot a web böngészése közben is.

A 2. szervizcsomag által alkalmazott biztonsági beállítások megvédik a számítógépen tárolt és az Internet Explorerrel letöltött fájlokat és tartalmat, így illetéktelenek nem férhetnek személyes adataihoz.

3. Elkerülheti a megbízhatatlannak tűnő fájlok letöltését.

Az Internet Explorer letöltéseket nyomon követő funkciója és az Internet Explorer információs sávja figyelmeztet a potenciálisan veszélyes fájlok letöltése előtt, és e funkciók segítségével blokkolhatók a veszélyesnek ítélt fájlok.

4. Csökkenti a bosszantó előugró hirdetések számát.

Az Internet Explorer előugró reklámablakokat blokkoló szolgáltatása a kéretlen előugró hirdetések és más nem kívánt elemek blokkolásával kellemesebbé teszi az internet böngészését.

5. Tűzfalas védelmet nyújt a rendszerindítástól a leállításig.

A beépített, hatékony Windows tűzfal alapértelmezés szerint már rendszerindításkor működésbe lép. Ez segít megvédeni a Windows XP rendszert az interneten keresztül terjedő vírusoktól és férgektől.

6. Kézben tarthatja a biztonsági beállításokat.

Az új Windows Biztonsági központ segítségével könnyen nyomon követheti a biztonsági rendszer állapotát, és a biztonsági beállítások egy helyen, kényelmes eszközökkel felügyelhetők.

7. Könnyedén elérheti a legújabb frissítéseket.

A Windows XP Automatikus frissítések szolgáltatásának továbbfejlesztése révén még könnyebben elérheti az aktuális Windows frissítéseket. Emellett a telefonos hálózattal rendelkező felhasználók számára új technológiát fejlesztettek ki a frissítések hatékonyabb letöltése érdekében.

8. Elősegíti az e-mail címek védelmét.

Az Outlook Express programon végzett fejlesztéseknek köszönhetően csökkenthető a nem kívánt levelek száma, mert a program megnehezíti az esetleges levélszemétküldők számára azt, hogy meggyőződjenek e-mail címének érvényességéről.

9. Védelmet nyújt a böngésző bővítményei okozta leállások ellen.

A Internet Explorer új bővítménykezelője egyszerűvé teszi a bővítmények megtekintését és felügyeletét, így csökkenti a rendszerösszeomlások valószínűségét, és zavartalanabb böngészést tesz lehetővé.

10. Problémamentessé vált a vezeték nélküli hálózatok használata.

A 2. szervizcsomagban továbbfejlesztették a vezeték nélküli hálózatok támogatását, így otthon és utazás közben egyaránt egyszerűbbé vált a vezeték nélküli hálózatok felismerése és a hozzájuk való csatlakozás.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle