Connect with us

technokrata

A Sun Microsystems útjára bocsátotta a Sun ONE-t

Laptop

A Sun Microsystems útjára bocsátotta a Sun ONE-t

A Sun Microsystems, Inc. útjára bocsátotta a Sun ONE (Sun Open Net Environment) nevű szoftverplatformját.

Ez a platform az „on-demand” típusú szolgáltatások kiépítésére szolgál, és amely a Sun és partnereinek termékeit, szolgáltatásait, azok kialakítására szolgáló architektúrát és fejlesztőeszközöket foglalja magában. Az eseményen a Sun bejelentette a Sun ONE Starter Kit piacra dobását is, amely egy négy CD-s, átfogó szoftverkínálat a Sun ONE-ra épülő igényalapú szolgáltatások fejlesztéséhez és kialakításához.

A Sun ONE a jövőkép, a platform és a szakértelem egyesítése a szolgáltatások fejlesztése és kialakítása területén. Az „on-demand”, azaz az igényeken alapuló szolgáltatások azt jelentik, hogy az információ, az adatok és az alkalmazások bármikor, bárkinek, bárhol és bármilyen eszközön keresztül biztosíthatók legyenek. A Sun ONE-nal maximalizálható a meglévő eszközök értéke és bevétel teremthető anélkül, hogy a hardver környezet „kidobásával és kicserélésével” járó extra költségek jelentkeznének. A Sun ONE része a Sun díjnyertes, kizárólag nyílt szabványokra épülő szoftvertermék-családja, valamint a Sun ONE-hoz kapcsolódó Professional Services és oktatás.

Több mint 25 rendszerintegrátor és független szoftverfejlesztő (ISV) mutatott be megoldásokat a Sun Services on Demand csúcstalálkozóján, és több mint 30 iparági partner jelentette be, hogy már ma felkarolja a Sun ONE architektúrát – többek között Forte Extension partnerek, Java-fejlesztők, kereskedelmi szoftverfejlesztők, valamint iPlanet-partnerek és rendszerintegrátorok.

Continue Reading
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd