Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kétnyelvű online gazdasági lap indult E-kereskedelem címmel

Laptop

Kétnyelvű online gazdasági lap indult E-kereskedelem címmel

A 2001. júliusában, magánszemélyek által alapított e-business szakmai lap célja, hogy az informatika, az Internet világában felhasználói szinten már jártas döntéshozók számára napról-napra közérthetően bemutassa az e-business piaci lehetőségeit.

Az e-kereskedelem.hu magyar nyelvű hírekkel, napi hírlevéllel, angol nyelvű e-business sajtószemle oldallal, három tematikus linkgyűjteménnyel, eseménynaptárral és egy e-szótárral igyekszik az olvasók e-business iránti érdeklődését kielégíteni.

A lap saját fejlesztésű szerkesztőségi rendszert használ, mely megfelel a dinamikus tartalom menedzselés követelményeinek. A rendszer legnagyobb előnye, hogy frissítése távolról is lehetséges. Első vevőként a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa, valamint a GPS.hu már ezt a szerkesztőségi rendszert használja.

Az e-kereskedelem induló kiadása Dani Istvánnal az ICON Számítástechnikai Kft. üzletág-igazgatóhelyettesével, Szeles Zoltánnal, a Capital Systems Informatikai Kft. ügyvezető igazgatójával valamint a CityReach két vezető munkatársával Piller Károly sales managerrel és Antal Péter market development managerrel közöl interjúkat. A saját anyagok használata a későbbiekben is megmarad: a honlap elemzőkből, kutatókból és szakfordítókból álló stábja önálló szellemi terméket hoz létre.

Rovataink felölelik az elektronizált üzletvitel valamennyi témakörét, az e-kereskedelemtől az online intézhető pénzügyeken át a közigazgatás elektronizálásáig. Szakmai lapunkban azokhoz vállalati vezetőkhöz kívánunk szólni, akiknek stratégiai céljuk cégük üzletmenetének Internetre vitele. Az e-kereskedelem.hu-t alapvető munkaeszköznek szánjuk az e-business-be történő kapcsolódásáért felelős döntéshozóknak. – mondta Buruzs Tamás a lap főszerkesztője.

A lap e-business portál formájában kizárólag az Interneten jelenik meg.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés