Connect with us

Hirdetés

technokrata

Három új vadkamerát mutatott be az EVOLVEO

evolveo

Kamera

Három új vadkamerát mutatott be az EVOLVEO

Három új vadkamerát mutatott be az EVOLVEO

Három új vadkamerát, a Strongvision A-t, Stronvision 2GA-t és Strongvision4GA-t hozott a magyar piacra az EVOLVEO, amelyekhez fém védőtok, napelemes panel és a 4GA modellhez tartalék akkumulátor is tartozik kiegészítőként. A könnyen elhelyezhető, hosszú üzemidejű kamera akár 4G/LTE támogatással is választható.

A kompakt, modern kivitelű kamerák lehetővé teszik fényképek vagy hangos videófelvételek készítését olyan helyeken, ahol a klasszikus kamerarendszer nem használható. Könnyen érzékelheti a mozgást otthona, hétvégi háza, kerti háza, cége, raktára vagy építkezése környékén, vagy vadállatok távoli megfigyelésekor. A felvételek SD kártyára menthetők, ha a kamera mozgást észlel, vagy egy beállított intervallum szerint.

Mindhárom kamera megfelel az IP65 szabványnak, vízálló és gyorsan beállítható menüvel látták el. Telepítésük egyszerű, könnyen kitehetők a használati helyre, bármikor áthelyezhetők és hosszú akkumulátor üzemidővel rendelkeznek, amely EVOLVEO StrongVision SP1 napelemes panellel is táplálható. A kamerák akár 20mpix felbontású képeket és 1080p/30fps videókat tudnak felvenni nappal és éjszakai is. Fénykép üzemmódban a kamera a mozgás érzékelésétől számított rekordidő alatt elkészíti a képet. A kamerák 2,4″ színes LCD-kijelzővel rendelkeznek, így a felvételek könnyen visszanézhetők és minden paraméter egyszerűen beállítható.

Time-lapse üzemmód is elérhető, amely lehetővé teszi például egy építési projekt egyszerű felvételét. Elég beállítani az időintervallumot, és a kamera minden 30, 60 vagy 240 percben elkészít egy felvételt, amit elment a kártyára. Videót akár Full HD minőségben is fel lehet venni, az éjszakai felvételt 36, 940 nm hullámhosszon működő érzékeny infravörös világító dióda segíti, amely az emberi és állati szem számára láthatatlan. A mozgásfelvétel széles 120°-os látószögben, 3x PIR érzékelő segítségével történik.

A három modell közül az Strongvision A rendelkezik minden alap funkcióval. A STRONGVISION 2GA már 2G GSM hálózati támogatással érkezik, és a kamera látómezejének zavara esetén MMS-t/e-mailt küld az elkészített fénykép kíséretében. A legfejlettebb, a STRONGVISION 4GA modell az alap funkciókon kívül 4G LTE támogatással rendelkezik, aminek köszönhetően a kamerát bármikor és bárhol leszerelés nélkül be lehet állítani. Az alkalmazás segítségével a legutóbb felvett képek megnézhetők és a beállítások módosíthatók, akár otthonról is.

Mindhárom kamerához választhatók kiegészítők is. A STRONGVISION MB1 egy zárható fémdoboz, amely védi a fotócsapdát a lopástól és a sérülésektől. A STRONGVISION SP1 egy napelem panel a kamerák tápellátására. Ezen kívül a gyártó kínál egy 5000 mAh kapacitással rendelkező tartalék akkumulátort is a 4GA modellhez, STRONGVISION BAT1 néven.

Az EVOLVEO Strongvision termékcsaládjáról további információ a következő oldalon található: https://www.evolveo.com/hu/fotocsapda

További Kamera

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés