Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kompakt, a tenyeredben elfér és gyönyörű képeket készít a Canon legújabb kamerája

Kamera

Kompakt, a tenyeredben elfér és gyönyörű képeket készít a Canon legújabb kamerája

Kompakt, a tenyeredben elfér és gyönyörű képeket készít a Canon legújabb kamerája

40-szeres optikai zoom, 4K video

A Canon Europe ma jelenti be a PowerShot SX740 HS márkájú fényképezőgépét, amely a ma elérhető legkisebb utazási célra szánt fényképezőgép. Nem baj, ha nem akarunk többféle objektívet csomagolni, a 40-szeres optikai zoom (35 mm-es formátumban: 24-960 mm) testközelbe hozza a látnivalókat és élményeket. Ezzel a kisméretű fényképezőgéppel 4K ultranagy felbontású videókat rögzíthetünk. WiFin és Bluetoothon® keresztül is tud csatlakozni mobiltelefonokhoz, és az egyszerűen használható fényképezőgépeket kedvelő utazók számára a különféle intuitív automatikus beállításokkal tökéletes képeket készíthetnek a kevésbé gyakorlott fotósok is.

image007

Ez a kis fényképezőgép akár a zsebünkben is elfér, és mégis, 40-szeres optikai szuperzoomját a ZoomPlus technológia akár 80-szoros digitális zoomra tudja növelni. A Canon ezt is a DIGIC 8 processzorral kínálja, CMOS szenzora éles, színekben gazdag nagy felbontású képeket és videókat készít.

A PowerShot SX740 HS 4K felbontású videórögzítésével és az 5 tengelyes képstabilizátorával segíti a felvétel készítőjét abban, hogy nagyobb távolságból és akár mozgás közben is részletgazdagon örökítse meg az útiélményeket. A PowerShot SX740 HS fényképezőgéppel az ultranagy 4K felbontású time-lapse felvétel is gyerekjáték. A legjobb pillanatokat úgy is megőrizhetjük az utókor számára, hogy a 4K felbontású videókból kivágjuk a legjobb pillanatokat.

A Canon PowerShot SX740 HS villámgyors autofókuszával, gyors reakcióidejével és a 10 kép/mp folyamatos exponálással elkapjuk a spontán pillanatokat.  A stílust is szem előtt tartó utazók örömére a Canon PowerShot SX740 HS elegáns fekete vagy ezüstszürke gépházzal is választható.

image006

Aki már utazás közben is megosztaná kivételes élményeit változatlan felbontásban, egyszerűen átküldheti okoseszközére a Canon Camera Connect applikáción keresztül, melyet iOS és Android készülékek alkalmazás áruházaiból ingyenesen letölthet. Sosem volt még ilyen egyszerű fényképezőgépről megosztani a képeket. Az összes tartalom azonnal el is menthető a Canon Irista felhő alapú tárolóhelyére, illetve automatikusan, vezeték nélkül is szinkronizálható Windows vagy Apple alapú számítógépekkel.

Természetesen, a Canon PowerShot SX740 HS WiFi és folyamatosan aktív Bluetooth®-kapcsolattal is rendelkezik és GPS helyadatokkal látja el a képeket, hogy kalandozásaink egyetlen helyszíne se merüljön feledésbe. A szelfizőket a tökéletes kompozíció beállításában az Önarckép funkció és a kb. 180°-ban kihajtható LCD képernyő segíti.

A Canon erős DIGIC 8 processzora aktívan, a körülményekhez alkalmazkodva állítja be a PowerShot SX740 HS fényképezőgépet, hogy egy gyors kattintással is tökéletes legyen a 20,3 megapixeles kép. A Zoom Framing Assist funkció nagy gyújtótávolság esetén segíti a témát középen tartani, hogy a kompozíció a fotós elképzelései szerint valósuljon meg.

A Canon PowerShot SX740 HS 2018 augusztusától kerül a boltok polcaira.

A legfontosabb előnyök:

  • 40x optikai zoom egy kisméretű fényképezőgépben
  • 4K felbontású videó a leginkább megkapó emlékek rögzítésére
  • Intelligens funkciók, amelyekkel egyszerűen készíthet szemet gyönyörködtető képeket
  • Gyors hozzáférés a képekhez a közösségi médiában megosztásáért

A készlet tartalma:

  • PowerShot SX740 HS (fekete vagy ezüstszürke színben)
  • WS-800 csuklópánt
  • NB-13L akkumulátor
  • CB-2LHE akkumulátortöltő
  • AC kábel
  • Használati útmutató

További Kamera

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés