Connect with us

Hirdetés

technokrata

Erősebb és kompaktabb a Beoplay E8 vezeték nélküli fülhallgató 3. generációja

beoplay e8

Geek

Erősebb és kompaktabb a Beoplay E8 vezeték nélküli fülhallgató 3. generációja

Erősebb és kompaktabb a Beoplay E8 vezeték nélküli fülhallgató 3. generációja

A Bang & Olufsen bemutatta a Beoplay E8 vezetéknélküli fülhallgató harmadik generációs változatát, amely optimálisabb kialakítást, jobb hang- és hívásminőséget, továbbá megnövelt akkumulátor-teljesítményt kínál a gyönyörű dizájn és a kiváló hangzás szerelmeseinek.

beoplay e8

A Bang & Olufsen mérnökei 3D-s modellezés és felhasználói tesztek alapján alakították át az E8 korábbi verzióját, hogy az a lehető legtöbb fültípushoz és -mérethez, így a kis fülekhez is ergonomikusan illeszkedjen. A kényelmes és természetes viselet érdekében a fülhallgatók méretét 17 százalékkal csökkentették, így súlyuk egyenként már csupán 5,8 gramm.

A lejátszási idő 35 órára emelkedett, a Bang & Olufsen-nek sikerült a fülhallgatók akkumulátor időtartamát 119 százalékkal optimalizálni az előző generációhoz képest. A fülhallgatók akár 7 óra folyamatos lejátszást biztosítanak és vezeték nélkül akár négyszer is feltölthetők az exkluzív formatervezésű, mágnesesen záródó bőr töltőtokkal. Így a zeneimádók akár hetekig is használhatják a tokot töltés nélkül, ami egyébként összesen csak két órát vesz igénybe.

A Bang & Olufsen a Beoplay E8-ban található mikrofonok számát is megduplázta kettőről négyre, ezzel megvalósítva a száj felé irányított beamforming technológiát.  A több mikrofon biztosítja az intelligens beszédhang továbbítást és a passzív zajszűrést, illetve hozzájárul a fejlettebb Transparency módhoz, melyet egy érintéssel aktiválhatunk, hogy újra hallhassuk a környezetünket.

Kiváló hangzás

A Bang & Olufsen 94 éves szakmai múltra visszatekintő, elismert hangmérnökei egy új basszus csatlakozó beépítésével optimalizálták az E8 3.0 hangteljesítményét, amely lehetővé teszi a levegő ki- és beáramlását az akusztikus kamrában. Így a fülhallgatóban a meghajtók szabadabban mozoghatnak, ennek köszönhetően nagyobb, illetve pontosabb basszuskimenetet nyújtanak. A felhasználók a Beoplay App alkalmazás letöltésével tovább alakíthatják a hangzást a ToneTouch vizuális hangszínszabályzón keresztül: Itt a pont négy területen való húzogatásával személyre szabható a megfelelő audio élmény, de használhatóak az előre programozott beállítások is.

Gyors beállítás, hibátlan streaming

A legújabb technológiával, beleértve a Bluetooth 5.1-et, a Beoplay E8 gyors beállítást és hibátlan felhasználói élményt nyújt, miközben az akkumulátor fogyasztása minimális. Az ACC és az aptX ™ kodekek tiszta vezetéknélküli hangot biztosítanak az iOS és Android készülékek esetében.

Árak és elérhetőségek

A fülhallgató fekete színben kapható a Bang & Olufsen üzletekben, Bang & Olufsen partnereknél és a  www.bang-olufsen.com oldalon 2020. január 15-től (Nagy-Kína régió) és 2020. február 14-től (globálisan). Hazai ajánlott fogyasztói ára 119 990 forint. A vezeték nélküli töltőpad már elérhető.

További Geek

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés