Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Samsung 46 megoldása nyerte el a CES 2020 Innovációs Díját

Kütyük

A Samsung 46 megoldása nyerte el a CES 2020 Innovációs Díját

A Samsung 46 megoldása nyerte el a CES 2020 Innovációs Díját

A Samsung 46 új termékinnovációs megoldását ismerték el a CES® 2020 Innovációs Díjával, köztük három termék a Legjobb Innováció díjat nyerte el kategóriájában.

A nívós elismerés a legújabb technológiával rendelkező, kiemelkedő formatervezésű és egyedi kialakítású termékeket és szolgáltatásokat tünteti ki.

A Samsung Galaxy Note10+ 5G okostelefon is a Legjobb Innováció díjat kapta meg. 

Ebben az évben a vállalat díjnyertes megoldásai között több termékkategória is megtalálható, ezek a kijelzők, a gaming, a szoftverek és mobilalkalmazások, a beágyazottt technológiák, a technológiák egy jobb világért (Tech for a Better World), a fenntarthatósági megoldások, az otthoni audiovizuális eszközök és kiegészítők, a számítógépes hardverek, az egészség és wellness, fitness eszközök, a sport és biotechnológia, a viselhető okoseszközök, a mobileszközök és kiegészítők, a számítógépes kiegészítők, valamint a háztartási gépek és okosotthon megoldások.

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ismét díjazták a szórakoztató elektronikában és a digitális megoldások terén létrehozott innovációinkat, amelyek hatással vannak a felhasználók mindennapi életére és minden eddiginél szélesebb körű felhasználást tesznek lehetővé. Ez az év mérföldkő számunkra a CES-en díjazott termékek számát illetően. Hatalmas elismerés a Samsung szakemberei számára, akik a kiemelkedő innovatív megoldások mögött állnak.”

– mondta el YH Eom, a Samsung észak-amerikai elnöke és vezérigazgatója.

A CES Innovációs Díját a kiállítás tulajdonosa és szervezője, a Consumer Technology Association, CTA támogatja. A Samsung több díjazott terméke is megtekinthető lesz a CES 2020 rendezvényen, 2020. január 7-től 10-ig a Samsung standjánál (#15006), a Las Vegas Convention Center Központi Csarnokában, a Tech East részlegen.

samsung

A Samsung alábbi termékei kiérdemelték a CES Innovációs Díjat:

Samsung Galaxy Fold – A Galaxy Fold olyan kihajtható eszköz, amely teljesen új termékkategóriát hozott létre. A készülék 7,3 colos Infinity Flex Display, határtalan hajlított kijelzőjét összecsukva egy kompakt okostelefonná alakul a 4,6 colos külső képernyőnek köszönhetően, ezzel a felhasználók az okostelefonok és a tabletek legjobb funkcióit is használhatják egy készülékben. A Galaxy Fold egy egyedülálló készülék, amely új anyagokat és technológiákat egyesít és korlátlan multitasking lehetőségeket biztosít.

Samsung Galaxy Note10+ 5G – A CES 2020 Legjobb Innováció díját elnyerő Galaxy Note10+ 5G csúcskészüléket arra tervezték, hogy a felhasználók kihasználhassák az 5G hálózatok teljes erejét, legyen szó akár nagyfelbontású videók streameléséről, élethű grafikájú játékokról vagy hatékony munkavégzésről. A továbbfejlesztett S Pennel, a professzionális kamerával és kiemelkedő hardverrel a Galaxy Note10+ 5G lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy új szintre emeljék a produktivitásukat és kreativitásukat, mindezt a legmagasabb hálózati sebesség kihasználásával.

Samsung Galaxy Note10 / 10+ – A Note felhasználók számára az okostelefon elengedhetetlen eszköze a mindennapi munkavégzésnek. Számukra fontos, hogy egy erős készülék segítségével könnyedén érhessék el céljaikat. A mindennapi feladatokon kívül a telefonjukról vezetik a vállalkozásaikat, szerkesztik a közösségi médiás tartalmaikat és készítenek egyedi művészi alkotásokat. A Note sorozat különleges kijelzőjével, a továbbfejlesztett S Pennel, a professzionális kamerával és a kiemelkedő hardverrel a Galaxy Note10 és Note10+ lehetőséget adnak arra, hogy a felhasználók a legtöbbet hozzák ki önmagukból.

Samsung Galaxy S10 5G – A Samsung első 5G képes csúcstelefonja, a Galaxy S10 5G kiemelkedő élményt nyújt a felhasználók által leginkább fontosnak tartott területeken: a kijelző minőségében, a kamera kialakításban és a teljesítményben, mindezt akár szupergyors 5G hálózaton keresztül. Az 5G által nyújtott előnyök kihasználásához a Galaxy S10 5G az S-sorozat történetében a legnagyobb, 6,7 colos Dinamikus AMOLED kijelzővel érkezik. A készülék 3D Mélységérzékelővel ellátott kamerarendszere lenyűgöző elmosott hátterű videók elkészítését teszi lehetővé. A 4500 mAh kapacitású akkumulátorral pedig több órányi játék és streamelés is könnyedén lehetséges. A Galaxy S10 5G-vel akár egy sorozat teljes évada is percek alatt letölthető, élethű grafikájú online játékok futtathatók akadozás nélkül, a virtuális- és kiterjesztett valóság használata pedig sosem volt ilyen egyszerű.

Samsung Galaxy A50 – A Samsung Galaxy A50 elérhető áron kínálja mindazt, amire egy felhasználónak ma szüksége lehet. Fejlett hardverével és prémium funkcióival a Galaxy A50 okostelefont a mindennapi életre tervezték. Ultraszéles látószögű kamerával és Mélységérzékelővel rendelkező sokoldalú kamerarendszer, 6,4 colos, magával ragadó Szuper AMOLED Infinity-U kijelző és gyorsan töltődő és hosszú üzemidőt biztosító akkumulátor áll a felhasználók rendelkezésére.

Galaxy Watch Active2 – A Galaxy Watch Active2 a Samsung legújabb okosórája, amely az egészség és „jóllét” teljes körű támogatása mellett személyre szabható kiegészítőként is kiváló. A Samsung Health alkalmazással a középpontban, a Galaxy Watch Active2 részletes információkkal látja el viselőjét többek között a fittségéről, az alvási szokásairól, vagy akár a stressz-szintjéről. Az okosóra könnyen integrálható a Galaxy ökoszisztéma alkalmazásaival és szolgáltatásaival, így biztosítja a kényelmes, csatlakoztatott használatot.

Samsung 30.72TB PCIe Gen4 NVMe SSD – A 30.72TB PM1733 az iparág egyik leggyorsabb és legnagyobb kapacitású szilárdtest meghajtója, amely biztosítja a megfelelő infrastruktúrát az internet és Big Data felhasználók számára az adatelemzés, az AI alapú elemzések és az IoT gyorsan fejlődő világában.

Samsung Global Goals Applikáció – A Samsung és az ENSZ Fejlesztési Programjának (UNDP) együttműködésében fejlesztett applikáció egyszerre edukációs eszköz és az adományozásra használható platform, amelyen keresztül a világ legnagyobb kihívásaira keresett megoldásokat támogathatják a felhasználók. Az alkalmazásban információk érhetők el a Globális Célokról, illetve az egyes célok hátteréről és témáiról. A Global Goals applikáción keresztül a felhasználók kétféleképpen is adományozhatnak pénzt a Globális Célok megvalósítására. Lehetőség van az appon keresztül közvetlenül támogatni a UNDP-t, illetve az appban megjelenő reklámokra kattintva a bevételek 100 százaléka az ENSZ-hez kerül. A minden nap használt technológiák segítségével, a világ is egy jobb hely lehet, a Samsung Global Goals applikáció pedig egy remek lehetőséget ad erre.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés