Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már kapható a Honor Band 5 okoskarkötő hazánkban!

Honor Band 5 okoskarkötő

Kütyük

Már kapható a Honor Band 5 okoskarkötő hazánkban!

Már kapható a Honor Band 5 okoskarkötő hazánkban!

A véroxigénszint-mérésnek és a folyamatos pulzusmérésnek köszönhetően azonnali értékeket láthatunk és rögzíthetünk szervezetünkről

Magyarországra is megérkezett a Honor Band 5 aktivitásmérő karkötő. A készülék akár 14 napig is bírja egy feltöltés mellett, 0,95”-es AMOLED Full Colour érintőképernyője pedig személyre szabható a Honor Clock Face Store-on keresztül.

A Honor Band 5 valós időben jelzi a pulzust, emellett véroxigén-szintet is mér, és a Huawei TruScreenTM 3.0 technológiának köszönhetően minden eddiginél pontosabb adatokat szolgáltat az állóképességről. Mindezek mellett automatikusan rögzíti a könnyű, mély és REM alvási fázisokat, valamint figyeli az alvásminőséget.

10 mozgásformát támogat, köztük például a kül- és beltéri biciklizést, az evezőpadon végzett edzést vagy az úszást. 50 méteres mélységig vízálló, és több úszásnemet felismer. Az aktivitás mérése mellett jelzi a párosított okostelefonunkra érkező bejövő hívásokat, üzeneteket, és a zenelejátszót is vezérelhetjük vele.

A Honor Band 5 okoskarkötő klasszikus tengerészkék, meteorit fekete és dália pink színben kapható az eMag és az Extreme Digital kínálatában, hamarosan pedig a Media Markt és az Euronics üzleteiben is megtalálható lesz. Bruttó fogyasztói ára 13.990 Ft.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés