Connect with us

Hirdetés

technokrata

Így képzeli a jövőt a Huawei

Kütyük

Így képzeli a jövőt a Huawei

Így képzeli a jövőt a Huawei

Új kezelőfelületet és dizájnt is kapott a P30 Pro

Az idei IFA kiállításon debütált a Huawei P30 széria csúcskészülékének új változata.

A telefont a gyártó a legújabb EMIU 10-es felhasználói felület mellett, éjszakai szelfi móddal és a kézi videózást támogató funkcióval szerelte fel. Az új Huawei P30 Pro okostelefon két, természet ihlette színváltozatban, matt hatású dizájnnal érkezik a nemzetközi piacra szeptember 7-én.

Márciusi megjelenése óta töretlenül tartja fenn a fogyasztók érdeklődését a Huawei P30 szériája, amelynek készülékeiből a gyártó fél év alatt közel 17 millió darabot értékesített világszerte. A Huawei eddigi legsikeresebb okostelefon-sorozata új taggal bővül a P30 Pro csúcskészülék frissített verziójával. A telefont a gyártó saját, következő generációs kezelőfelületével, az EMUI 10-zel szerelte fel, valamint a szuper érzékeny, 10-szeres hibrid és akár 50-szeres digitális zoom-mal rendelkező Leica quad kamerarendszer képességei további fotózási és videózási funkciókkal bővültek.

A legjobbak legjobbja, már éjjel is

A Huawei P30 Pro a gyártó történetének legsikeresebb csúcskészüléke. A kameraképességek terén is kiemelkedő okostelefon-család legújabb, azonos nevet viselő modellje elődjéhez képest szintet lépett az éjszakai felvételek készítése terén. A gyártó az új P30 Pro-t éjszakai szelfi móddal látta el. A magas érzékenységű portréalgoritmusnak köszönhetően a készülék az előlapi kamera éjszakai használata során képes egyszerre szépíteni és természetes hatásúvá tenni az arcot, valamint fényelni is a fotókat. Az új P30 Pro csökkenti az alany mögötti fényforrások intenzitását és kiemeli a háttér sötét részeit, azok túlexponálása nélkül.

A készülék szuper érzékeny (ISO 409600) hátlapi quad kamerarendszere tiszta és tűéles felvételeket készít gyér fényviszonyok között is, valamint a telefon rejtett zoom lencséinek köszönhetően nincs szükség további külső eszközre ahhoz, hogy a felhasználó közelebb hozza a kamerához a fotó vagy videó alanyát.

P30 k

A videózás magasabb szintje

A Huawei új készülékében a mesterséges intelligencia segítségével továbbfejlődtek a videó funkciók is. A Huawei Vlog AI szerkesztési mód támogatja a sajátkezű tartalomgyártást, így a felhasználó egy kattintással készíthet zenés klipeket a telefon galériájában található képekből és videó részletekből. A kész anyag szerkesztése során a P30 Pro tulajdonosa további zenéket, filtereket és effekteket is használhat.

A felhasználói élmény következő generációja

A Huawei új csúcskészüléke a gyártó első olyan okostelefonja, amely EMUI10 kezelőfelületet kapott. Az ikonok képernyőn való esztétikus megjelenését a magazinos elrendezési stílus biztosítja. Az okostelefon kijelzője sötét módban lágy megvilágítást alkalmaz, amely védi a szemet az erős fénytől különösebb színváltás nélkül. A Huawei teszteket végzett a felhasználók olvasási hatékonyságát illetően és ennek felhasználásával alkotta meg a szem számára a legmegfelelőbb háttérszín-beli, szövegbeli és térbeli kontrasztokat. Az EMUI 10-nek köszönhetően a készülék egy továbbfejlesztett vezeték nélküli kijelző rendszert is kapott – “több képernyős együttműködés” – amely áttöri az Android és a Windows operációs rendszerek közti határokat. A drag and drop technológiának köszönhetően a PC és az okostelefon valós időben, zökkenőmentesen képes a kijelző megosztására, valamint a felhasználó képes a notebook képernyőjére vetített képet az egérrel, vagy a billentyűzettel irányítani.

A Huawei P30 Pro kezelőfelületén túl a gyártó a telefon külső megjelenésén is változtatott. A kamerák területét magas fényű, a hátlap további részeit pedig ujjlenyomatálló, matt borítással látta el.

Richard Yu, a Huawei Fogyasztói Üzletágának vezérigazgatója elmondta:

“A Huawei P30 széria az elmúlt félévben a felhasználók kedvenc okostelefon-családja lett, az eladások meghaladták a 16,5 millió készüléket. Ez 53 százalékos növekedést jelent az előző, P20-as sorozathoz képest. Az új P30 Pro új távlatokat nyit meg a fotózás terén és gazdagabb, érdekesebb felhasználói élményt nyújt a két textúrás, kellemes új dizájnnak köszönhetően.” 

A Huawei P30 széria idén márciusi megjelenése óta számos szakmai elismerést nyert, többek között az EISA 2019-20-as év legjobb okostelefonjának járó díjat. 2019 első három hónapjában (a Honor készülékeket is beleértve) a gyártó számszerűleg 118 millió mobilt szállított le, amely 24 százalékos növekedés az előző év azonos időszakához képest.

A Huawei P30 Pro legújabb modellje Misztikus kék és Levendula színekben már elérhető a nemzetközi piacon szeptember 7-től.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés