Connect with us

technokrata

A GE Appliance készülékei az LG hűtőtechnológiáját alkalmazzák

Kütyük

A GE Appliance készülékei az LG hűtőtechnológiáját alkalmazzák

Kép: YouTube

A GE Appliance készülékei az LG hűtőtechnológiáját alkalmazzák

A dél-koreai vállalat licencmegállapodást kötött a Haier tulajdonában lévő társasággal

Az LG Electronics (LG) átadja a hűtőajtóba épített jégkészítő technológiájának szabadalmazott licencét a GE Appliances által forgalmazott hűtőszekrényekben történő felhasználásra.

door-ice-making-refrigerator_003

A GE Appliances-t 2016-ban a Haier vásárolta fel, az LG-vel kötött megállapodás részleteit nem hozták nyilvánosságra.

A licencmegállapodás, amely több hónapon át zajló egyeztetéseket követően jött létre, kiválóan demonstrálja egyrészt az LG szabadalmazott megoldásokból álló portfóliójának értékét — amelynek része a több mint 400, a hűtőajtóba épített jégkészítő technológiához kapcsolódó szabadalom —, másrészt a vállalat által a háztartási gépek piacán betöltött vezető szerepet.

Az LG hűtőajtóba épített jégkészítő technológiája lehetővé teszi a karcsú és elegáns dizájn megalkotását, amelynek alkalmazásával maximalizálható a hűtő belső, hasznos tere. Ez azt jelenti, hogy a szóban forgó technológia kevesebb helyet foglal, mint a hagyományos, hűtőbe épített jégkészítő berendezés, így a hűtőszekrényben több hely marad az ételek, italok számára.

door-ice-making-refrigerator_002

„A hűtőajtóba épített jégkészítő berendezéshez hasonló innovatív technológiák kifejlesztésére az a célkitűzésünk ösztönöz bennünket, hogy még kényelmesebb és még használhatóbb készülékeket alkossunk vásárlóink számára”

— mondta Song Dae-hyun, az LG Electronics háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke.

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin