Connect with us

Hirdetés

technokrata

Biztonsági gyerekóra és okos nyomkövető kisállatoknak a Telenortól

Kütyük

Biztonsági gyerekóra és okos nyomkövető kisállatoknak a Telenortól

Biztonsági gyerekóra és okos nyomkövető kisállatoknak a Telenortól

A MyKi szülők, illetve kisállat-tulajdonosok számára hasznos okoseszközei érhetők el a Telenornál.

A kompakt méretű MyKi Touch gyerekórával a szülők biztonságban tudhatják kisiskolás gyermeküket, akinek saját mobilja még nincs, és könnyen tarthatnak kapcsolatot vele, legyen akár az iskolában vagy a játszótéren.

myki-pet

A kutyák, macskák nyakörvére feltűzhető MyKi Pet jelez, ha a házikedvenc megszökne, pozíciójának közvetítésével pedig megkönnyíti felkutatását, és még a tréningezést is segíti.

MyKi Touch gyerekóra

A MyKi Touch egy könnyű és kompakt méretű, SIM-kártyával ellátott, színes érintőkijelzős gyerekóra, amely hagyományos óraként és ébresztőóraként, valamint lépésszámlálóként is használható. Ideális megoldást jelent, ha a szülők mobiltelefon helyett egy viselhető, könnyen kezelhető eszközzel szeretnék a kapcsolatot tartani gyermekükkel, és hasznos segítség lehet olyan helyzetekben, amikor például elveszítenék egymást egy nagyobb rendezvényen.

A szülők saját okostelefonjukról a MyKi Watch appon (iOSAndroid) keresztül 18 telefonszámot rögzíthetnek, amelyek az órán keresztül felhívhatók, és amelyekről beérkező hívást lehet fogadni – így kizárható, hogy ismeretlenek lépjenek kapcsolatba a gyermekkel. Két vészhelyzeti szám is megadható, amelyek az óra SOS-gombjának lenyomásával hívhatók; ezeket egészen addig folyamatosan tárcsázza, amíg valamelyikük nem fogadja a hívást. Ezzel együtt a szülők a telefonjukon futó appban megkapják a gyermek tartózkodási helyét is, amit a MyKi Touch GPS-alapú helymeghatározó funkciója nagy pontossággal képes meghatározni.

Az appban előre beállítható 2 biztonsági zóna, és ha a gyermek elhagyja azok határát, az eszköz riasztást küld a szülő telefonjára. A beépített mikrofon és hangszóró segítségével ugyanúgy lehet beszélni az órán keresztül, mint egy mobiltelefonnal, valamint hangüzenet küldésére és az appon keresztül elküldött üzenet fogadására is használható.

A MyKi Touch gyerekóra 10 990 forintért, vagy 0 forintos kezdőrészlettel 22 havi 499 forintos részletre vásárolható meg Telenor Blue+ XS havidíjas tarifával, 2 év hűséggel. Az ajánlat visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényes.

További információ és online vásárlás >>

MyKi Pet kisállat-nyomkövető

Elsősorban kutyák és macskák, de akár más házi- vagy haszonállatok nyomkövetését teszi lehetővé a MyKi Pet. A szintén SIM-kártával ellátott, nagyon könnyű, 28 grammos, nyakörvként viselhető eszköz csepp- és porálló kivitelű. Kijelzője nincs, a gazdik okostelefonjukon kezelhetik a MyKi Pet app segítségével.

Alapesetben a nyomkövető tízpercenként ellenőrzi, hogy az állat még mindig a megadott biztonsági zónán belül tartózkodik-e – amit akár épületen belül is meg lehet adni. Ebben az üzemmódban az akkumulátor akár 5 napig is bírja egy töltéssel. Ha az állat elhagyná a biztonsági zónát, a nyomkövető automatikusan riasztást küld a gazda telefonjára, és átvált valós idejű nyomon követésre – így akár 12 órán át képes működni.

A kutyások számára hasznos egyedi funkciója, hogy a MyKi Pet alkalmazásban a gazda saját hangjával olyan parancsokat rögzíthet, amelyeket gyakorolni szeretne kutyájával (például ül, fekszik stb.), ezeket pedig távirányítással, az okostelefonos appból indítva bármikor lejátszhatja a nyomkövetőn az állatnak. Ez a funkció az állat visszahívásához is hasznos, ha messzire kóborolna.

A MyKi Pet kisállat-nyomkövető 4990 forintért kapható Telenor Blue+ XS havidíjas tarifával.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés