Connect with us

technokrata

Egyetemeknek fejlesztette ki a tökéletes switch-et a Zyxel

Kütyük

Egyetemeknek fejlesztette ki a tökéletes switch-et a Zyxel

Kép: Zyxel

Egyetemeknek fejlesztette ki a tökéletes switch-et a Zyxel

A Zyxel új eszközét a nagyobb távolságok lefedésére tervezték

A tajvani Zyxel ma bejelentette legújabb, egyetemi campusok és kkv-k részére készített XS3800-28 modelljét, A 10 gigabites aggregációs switch eszköz zökkenőmentes teljesítménnyel, rugalmassággal és stabilitással képes lefedni nagyobb távolságokat is.

xs3800-28-10g

Maximális rugalmasság, kellő szabadság a beállításokhoz

A 8 kombinálható portnak köszönhetően ez a sokszínű switch képes akár 24 10G SFP + száloptikát vagy 12 10G RJ-45 réz alapú vezetéket is kezelni. Ez a testre szabhatóság kellő szabadságot ad ahhoz, hogy az intézmény kiválassza az igényeinek legmegfelelőbb hálózati beállítást, ha pedig újrakonfigurálásra van szükség, az is gond nélkül megoldható.

„Azt akartuk bebizonyítani, hogy egy hálózati eszköz alkalmazkodó képessége és konfigurációs lehetőségei legalább olyan fontosak, mint a sokat emlegetett specifikációk, például a teljesítmény és a sebesség. Az XS3800-28 egy jövőbetekintő megoldást jelent az oktatási intézmények és KKV-k rendszereinek hálózati szükségleteihez.”

– mondta Treso Tamás, a Zyxel Magyarország vezetője.

img_xs3800-28_p_1000x1000

Tökéletesen passzol a nagy területekhez

Az XS3800-28 fokozott switching kapacitásával, nagyobb L3 routing hálózatával, és CPU teljesítményével tökéletesen illeszkedik a kiterjedt aggregációt igénylő telepítések esetéhez. Azokban a hálózatokban, ahol fontos az alacsony látencia és a nagy sűrűségű 10G gerinchálózat, egy ilyen kaliberű aggregációs switch nélkülözhetetlen. Téves konfiguráció esetén egy gombbal a készülék azonnal visszaállítható, míg a kettős tápegység alapvető biztonsági hálóként szolgál abban az esetben, ha az elsődleges áramellátó egységnek gondja akadna.

Multi-gigabit a jövőállóságért

A switch multi-gigabites képességével elengedhetetlen eszköze az oktatási intézmények és üzleti vállalkozások számára, akik a legmagasabb szintű hálózati funkcionalitást várják el. A réz portok 100M, 1G, 2.5G, 5G, és 10G sebességet is támogatnak, így ez az agilis switch képes megakadályozni a kapcsolat visszaminősítését és a feltorlódást, ami gyakran előfordul más 2.5/5G-képes termékeknél. Mindemellett CAT5e kompatibilis, így nincs szükség drága CAT6 kábelek beszerzésére sem.

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

huawei mate 30 pro
honor
iphone 12

SmartPhone

Ezért várjuk a leginkább az iPhone 12 érkezését

2020. január 24. péntek
2020 legjobban várt okostelefonjai

SmartPhone

Ezek 2020 legjobban várt okostelefonjai

2020. január 23. csütörtök
magicwatch

Dotkom