Connect with us

Hirdetés

technokrata

Futóknak fejlesztett okoskarkötőt a Honor, megérkezett a Honor Band 4 Running

Kütyük

Futóknak fejlesztett okoskarkötőt a Honor, megérkezett a Honor Band 4 Running

Futóknak fejlesztett okoskarkötőt a Honor, megérkezett a Honor Band 4 Running

A Honor Band 4 könnyebb, futásra specializálódott verziója hattengelyes érzékelővel, megnövelt pontossággal méri a futók mozgását és teljesítményét

A vezető okostelefon e-brand, a Honor bemutatta legújabb fitneszkiegészítőjét, a Honor Band 4 Running változatát. A kifejezetten sportoláshoz tervezett eszköz csuklón és lábon is hordható, ehhez kényelmes és jól állítható szíj, illetve a cipőfűzőbe fűzhető bölcső is jár.

honor-band-4-running_piros_2

A Honor által kifejlesztett futásfigyelő algoritmus és az új, hattengelyes érzékelő segítségével a lábra szerelt Honor Band 4 Running a futás távolságát 95 százalék feletti pontossággal képes meghatározni. A lábak mozgási mintázata, a földetérési idők, a lépésszám, a lépéstávolság, illetve az everzió mértéke és a fordulási szög is meghatározásra kerül, így a felhasználó teljeskörű képet kaphat az edzéseredményekről, illetve gyorsabban fejlődhet, csökkentve az edzés közben elszenvedett sérülések lehetőségét.

A Honor Band 4 Running 0,5 hüvelykes OLED kijelzőt is kapott, mely vakító napsütés mellett is jól olvasható. A napi aktivitásfigyelés és monitorozás mellett a bejövő hívásokról is azonnal értesülhet a felhasználó, illetve az üzenetekről is tájékoztat az eszköz. A vezérlés egyszerű és intuitív, az érintésérzékeny felületen gyerekjáték a navigálás. Emellett a Honor Band 4 Running támogatja a mozgásvezérlést is, a csukló felemelésével bekapcsolható a kijelző, a funkciók között pedig a csukló forgatásával is lehet váltani.

A nagy teljesítményű, mégis alacsony fogyasztású processzornak köszönhetően a Honor Band 4 Running készenléti állapotban akár 21 napig is bírja egyetlen töltéssel, míg rendszeres használat mellett akár két hétig sem lesz szükség a töltőre. A felhasználó szinte teljesen megfeledkezhet arról, hogy a Honor Band 4 Running fitneszkarkötőt viseli, hiszen a jól szellőző, TPU alapú szíj a központi egységgel együtt is csak 17 gramm, és nem kell félteni a víztől sem, hiszen 50 méterig vízálló.

A Honor Band 4 Running divatos, zöld és piros színben érhető el február 6-tól, ajánlott bruttó fogyasztói ára pedig 9 990 forint. A készülék egyelőre az Extreme Digital és az eMAG kínálatában található meg, de február második felétől az Euronicsnál és a Media Marktnál is megvásárolható lesz.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés