Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Samsung új, több terabájtos SSD-i már egészen baráti áron emgrendelhetők

Kütyük

A Samsung új, több terabájtos SSD-i már egészen baráti áron emgrendelhetők

A Samsung új, több terabájtos SSD-i már egészen baráti áron emgrendelhetők

A Samsung új 860 QVO SSD szilárdtest meghajtói akár 4 terabájtos (TB) kapacitással, kiemelkedő sebességgel érkeznek.

A vállalat magas adatsűrűségű, 4 bites MLC NAND flash architektúrájára épülő 860 QVO SSD-knek köszönhetően mostantól a több terabájtos kapacitás kedvező áron érhető el szélesebb körben is.

„Napjaink fogyasztója minden eddiginél több nagyfelbontású fájlt állít elő, használ és tárol, mint valaha. Ide tartoznak például a 4K-s videók és grafikailag fejlett játékok is. Az új 860 QVO hatalmas előrelépés a több terabájtos SSD-k piacán, egyedülálló megoldásként egyre több felhasználó számára jelent nagyobb teljesítményt és megbízhatóságot”. 

– mondta Dr. Mike Mang, a Samsung memória üzletágának márka- és termékmarketingért felelős alelnöke.

A nagyméretű multimédia tartalmakat kezelő PC-felhasználók gyakran fejlesztik számítógépeik tárolókapacitását a műveletek gördülékenysége érdekében. A népszerű, 2,5 colos SATA felületre épülő 860 QVO tökéletesen illeszkedik a legtöbb laptopba és asztali gépbe is. A 860 QVO nagy kapacitásának és kiemelkedő teljesítményének köszönhetően mostantól HHD használata nélkül megoldhatók az indításhoz és tároláshoz kapcsolódó műveletek.

Az akár 550 MB/s-os olvasási és 520 MB/s-os írási sebességgel a 860 QVO képes azonos színtű teljesítményt elérni, mint napjaink 3 bites MLC SSD-i, köszönhetően a Samsung legújabb 4 bites V-NAND technológiájának és a már bizonyított MJX kontrollernek. A meghajtóba integrált Intelligens TurboWrite technológiával a sebesség tovább növelhető, a kiemelkedően magas teljesítmény pedig hosszabb ideig is fenntartható.

Az optimális megbízhatóság érdekében az új SSD-k esetében a Samsung a maximális írási terhelhetőséget (TBW – Terabytes Written) az SSD-felhasználók használati mintáinak alapos vizsgálatával állapította meg. Ez egy hároméves jótállást vagy 1440 TBW-t jelent a 4TB-os verzió esetében, illetve 720 és 360 TBW-t a 2TB-os és 1TB-os SSD-k felhasználói számára.

A 860 QVO SSD-k hazánkban január közepétől, 49 990 Ft-os ajánlott fogyasztói ártól érhetők el. További információ: samsung.com/ssd vagy samsungssd.com

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés