Connect with us

Hirdetés

technokrata

Változatos palettával újított be a Sony az ünnepekre, érdemes körülnézni a kínálatban

Kütyük

Változatos palettával újított be a Sony az ünnepekre, érdemes körülnézni a kínálatban

Változatos palettával újított be a Sony az ünnepekre, érdemes körülnézni a kínálatban

Hangcuccok, okosTV, fényképező, minden, ami kütyü

Hamarosan itt a karácsony, ezért a Sony idén is összeállította azoknak a termékeknek a listáját, amelyek garantáltan mosolyt csalnak szeretteid arcára, ha megleped velük őket. Íme néhány ajándéktipp azoknak, akik még időben szeretnék megtalálni a tökéletes ajándékot a család bármely tagjának, vagy önmaguknak.

Ajándék ötletek a zene szerelmeseinek

Zárd ki a külvilágot!

wf-sp900_w_closeup-mid

Ha szeretteid az ünnepek alatt is kiváló hangminőségben, magas hangerővel és zavartalanul szeretnék hallgatni kedvenc dalaikat, akkor a Sony 1000X termékeit nekik találták ki. A zajszűrő technológiával ellátott fejhallgatók többféle színben és stílusban kaphatók, így a család minden tagja megtalálhatja a neki megfelelőt. Az 1000X termékcsalád legújabb tagja, a WH-1000XM3 fejhallgató kivételes zenei hangzásról gondoskodik és többek között kiszűri az utca zaját vagy a petárdák durranásait. Ha repülő útra vinnéd magaddal, akkor a Gyors fülelés üzemmódot biztosan imádni fogod! Érintsd meg tenyereddel a fejhallgató külső peremét, és beszélgess utastársaddal vagy a légiutaskísérővel, anélkül, hogy le kelljen venned a fejhallgatót, sőt a termék a légnyomáshoz igazítja a zajszűrő teljesítményét. Ha egy diszkrét, teljesen vezeték nélküli modellre vágysz, akkor ne keress tovább! A WF-1000X fülhallgató egész nap kényelmesen meglapul a füledben és segít megszabadulni a vezetékektől és a külső zajoktól, ráadásul stílusos kialakítása vonzza a tekinteteket.

Ünnepi buli bárhol, bármikor az EXTRA BASS hangszórókkal

srs-xb41_nfc-mid

Szívesen buliznál egy nagyot a barátokkal? Ragadd magadhoz vagy add nekik ajándékba az SRS-XB41 EXTRA BASS vezeték nélküli hangszórót és csapjatok egy felejthetetlen partit! A pehelykönnyű hangszórót bárhová könnyedén magaddal viheted! A Sony mérnökei arra is ügyeltek, hogy a por és víz se tehessen kárt benne, így az sem baj, ha eltalálja egy-két hógolyó.

Kapcsold be a LIVE SOUND üzemmódot és élvezd kedvenc dalaid úgy, mintha élőben hallgatnád őket. A döntött hangsugárzók és az új DSP technológia együttesen szélesebb hangzás területet fednek le, így még élethűbben szól majd a „Last Christmas” vagy a szilveszteri szuper mix.

Emeld a tétet a Wireless Party Chain funkcióval, amelynek bekapcsolásakor több hangszórót köthetsz egybe BLUETOOTH® kapcsolaton keresztül. Ne aggódj, ilyenkor a fény és a zene is szinkronizálódik, így senki sem esik ki a ritmusból. Barátok, ünnepi hangulat és kivételes hangélmény. Kell ennél több egy tökéletes partihoz?

Ha egy olyan apró ajándékkal szeretnéd meglepni szeretteid, amely szinte bárhol elfér, mégis nagy hangerőre képes, akkor az SRS-XB01 mini hangsugárzó a tökéletes ajándék. Vízálló kialakításának köszönhetően a medence mellett is kiváló hangminőségben élvezheted kedvenc zenéid. Az EXTRA BASS funkcióval ellátott SRS-XB01 piros, sárga, zöld, kék, valamint fehér és fekete színben is kapható, így ideális választás lehet a család bármely tagjának.

Tökéletes ajándék fitness rajongóknak

Az új Sony WF-SP900 fülhallgató kitűnő választás lehet azoknak, akik szeretnek sportolni vagy éppen most teszik le fogadalmukat, arra hogy többet látogatják az edzőtermeket a hideg téli napokban is. Az IPX5/8 vízállósági besorolás gondoskodik róla, hogy a medencében is funkcionáljon, illetve bárki magával viheti a nyaralására, ugyanis akár a tengerben is 2 méteres mélységig élvezhetjük vele kedvenc zenéinket. Ráadásul a WF-SP900-ban 4GB belső memória is található, így külső eszközre sincs szükség a használatához.

Aranyozd be az ünnepeket ezzel a színes fejhallgatóval

Olyat ajándékoznál, akinek a divat a mindene, még akkor is, ha szórakoztató elektronikai cikkekről van szó? A WH-H900N vezeték nélküli fejhallgató olyan különleges színekben kapható, mint a szürkületi vörös, halvány arany és horizontzöld, így harmonikusan illeszkednek a legtrendibb ruhatárhoz vagy kiegészítőkhöz. Stílusos megjelenése miatt viselője szinte a kifutón érezheti magát, akkumulátor ideje pedig kiemelkedő, akár 28 órán keresztül élvezheti vele kedvenc zenéit.

Káprázatos élmények az egész családnak

fy18graphic_in-situation_z9f_zf9-mid

Élvezd kedvenc ünnepi filmjeid 4K felbontásban

A karácsonyi szünetben sem szeretnél lemaradni kedvenc filmjeidről és sorozataidról? A Sony káprázatos BRAVIA MASTER televíziói, az AF9 és a ZF9 55” és 65” képátlóval érhetők el, amelyeken 4K HDR képminőségben, mély feketével, lenyűgöző fehérrel és részletgazdag, élethű színekkel jelennek meg a klasszikus karácsonyi filmek is. A Sony egyedi Acoustic Surface Audio+™ technológiájának köszönhetően a hangzás egyenesen a TV képernyőjéből érkezik, így már nincs szükség külső hangfalakra.

Mozizz otthon családoddal az ünnepek alatt is

Éld át nappalidban a mozifilmek fantasztikus hangulatát a világ első Dolby Atmos soundbarjával, a Sony HT-ZF9-cel. A háromdimenziós térhangzásról a Sony új Vertical Surround Engine fejlesztése gondoskodik, amelynek segítségével olyan hangminőségben élvezheted kedvenc karácsonyi filmjeid, mintha te is részt vennél a cselekményben. A beépített Dolby Atmos és DTS:X™ hangzás betölti a nappali teljes egészét, így bárhonnan kivételes hangminőségben lehet részed.

Hihetetlen hangzás karcsú kivitelben

Azoknak, akik kis lakásban élnek, de mégsem szeretnének kompromisszumot kötni a hangminőség terén tökéletes választás a Sony HT-SF200 kompakt hangprojektora, mely mély basszussal nyújt kiváló hangélményt a kisebb nappalikban is. Hab a tortán a Sony egyedi S-Force PRO Front Surround technológiája, amely kivételes hangzást biztosít, bárhol legyél a szobában. Varázsolj csodálatos moziélményt nappalidba, vagy hallgasd meg a legszebb karácsonyi dalokat szeretteid körében, úgy, mint eddig soha.

Örökzöld klasszikusok lenyűgöző képminőségben

Koronázd meg Blu-ray gyűjteményed a Sony szemrevaló UBP-X700 4K Ultra HD Blu-ray lejátszóval. A HDR10 és Dolby Vision™ szabványoknak köszönhetően a Blu-ray lejátszó kiváló képminőségben, élénk színekkel, kontraszttal és fényerővel jeleníti meg a korongon lévő tartalmakat, valamint a 4K streaming szolgáltatások széles választékát.

Ajándék ötletek neked, ha mindened a fotózás

a7-iii-1

Örökítsd meg a legizgalmasabb pillanatokat!

Az új Sony DSC-HX99 és DSC-HX95 kompakt fényképezőgépei elférnek a zsebedben vagy a táskádban, így bármilyen ünnepi kalandra magaddal viheted, és a téli napsugarak sem gátolják, hogy dokumentáld a családi pillanatokat. A zoomtartomány 24 mm-től 720 mm szuper telefotó széles nagylátószögig bővíthető, így témáidat több nézőpontból és távolságból is, kiváló képminőségben örökítheted meg. Ezekkel az apró gépekkel 4K videókat is felvehetsz a belső tárhelyre, a dönthető LCD kijelzőn pedig azonnal visszanézheted az eredményt.

Ne maradj le semmiről!

A Sony α7 III, cserélhető objektíves tükör nélküli fényképezőgéppel akár 10 képkocka/mp sebességű sorozatfelvételt készíthetsz, a 24.2MP-es hátsó megvilágítású Exmor R™ CMOS képérzékelő és az ISO 100 – 51 200 széles tartomány gondoskodnak róla, hogy a karácsonyi emlékeket makulátlanul megörökíthesd. Ráadásul a Csendes üzemmód és az Eye AF funkciók segítségével zavartalanul örökítheted meg legmeglepőbb ajándékbontásokat.

Készítsd el a legszebb karácsonyi családi fotót a Sony továbbfejlesztett objektívjével

Ha csak a tökéletes családi portréval és pillanatképekkel elégedsz meg, akkor  párosítsd α7 III fényképezőgéped a SEL2470GM objektívvel, amely többek között általános használatra és események fotózására is kiváló választás. A G Master standard zoomobjektívben a piac legfejlettebb technológiái foglalnak helyet, amely ráadásul ellenáll a pornak és a nedvességnek is.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés