Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az LG testreszabható és hajlítható kereskedelmi OLED kijelzői végre számunkra is elérhetővé váltak

Kütyük

Az LG testreszabható és hajlítható kereskedelmi OLED kijelzői végre számunkra is elérhetővé váltak

Az LG testreszabható és hajlítható kereskedelmi OLED kijelzői végre számunkra is elérhetővé váltak

A hajlítható kijelzőkkel az installációknak csak a képzelet szabhat határt

A CES, az ISE és az IFA kiállítások látogatóit is lenyűgözte az LG 246 OLED-kijelzőből épített, több mint 28 méter hosszú kanyoninstallációja, melyben a képernyőket egy természetes sziklakatlan formájára hajlították és rendezték el. Az elképesztő látványt nyújtó LG Open Frame OLED kijelzők már a hazai vállalkozások számára is elérhetők.

A korábbi ívelt, de nem hajlítható kereskedelmi kijelzőkkel ellentétben az LG új készülékei teljes mértékben a felhasználási környezethez illeszthetők. Mivel alkalmasak arra, hogy szokatlan formákat alkossanak belőlük, ideális választást jelentenek a belsőépítészek, lakberendezők és enteriőrtervezők számára. A művészek már elkezdték felfedezni a kijelzőkben rejlő végtelen lehetőségeket, hiszen az olyan ötletek is könnyen megvalósíthatók a hajlítható képernyőkkel, mint amilyen pl. egy hullám formájú kijelzőn megjelenített tengerparti képsorozat, informatív képekből összeállított alagút vagy a nézőt U-alakban körbeölelő panoráma.

A kijelzőgörbület alakíthatósága a formatervezési lehetőségeken túl gyakorlati előnyöket is kínál. A készülékek kisebb terekben is jól használhatók: a panel legrövidebb lehetséges sugara lehetővé teszi, hogy a kijelzőket minden korábbinál karcsúbb oszlopokon alkalmazzák. Az eszközök könnyűek, gyorsan és egyszerűen telepíthetők, ami kifejezetten hasznos a rendezvényhelyszíneken és az eszközök bérbe adása esetén.

Egy változatos kijelző

Az új kijelzők legfontosabb tulajdonsága, hogy jól igazíthatók a különféle igényekhez, mindig újabb felhasználási lehetőséget kínálva. A felhasználók nem csak beállíthatják a panel görbületét, de meg is változtathatják azt a következő installációhoz. Ugyanaz a kijelző számos enteriőrhöz illeszthető, így a tervezőknek nem kell a már berögzült sémák szerint gondolkodniuk, mégis többször, több helyszínen használhatnak egy-egy készüléket. A kijelző opcionális görbületkalibrátorával a készülék gyorsan, helyben átalakítható homorú vagy domború, ívelt megjelenítővé.

Képminőség

Az LG Open Frame OLED kijelzői a végtelen kontrasztarány, a tökéletes fekete, a pontos és stabil színmegjelenítés és a széles betekintési szögek miatt kivételes képminőséget kínálnak. Az OLED-technológia egyedülálló tulajdonsága, hogy nincs szükség külön háttérvilágításra, hiszen a képpontok önálló fénykibocsátásra képesek. Amikor a pixelek kikapcsolnak, a terület teljesen, fényszivárgás nélkül sötétül el, a tökéletesen fekete háttér mellett pedig hihetetlenül élénken, végtelen kontrasztarány mellett jelennek meg a színek. A gyors válaszidőnek köszönhetően az OLED-kijelzők késés nélkül, azonnal képesek megjeleníteni a tartalmakat.

A szakkiállítások után rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk hajlított, testreszabható Open Frame OLED kijelzőinkkel kapcsolatban. Képminőségük lenyűgözte a látogatókat. Az Open Frame OLED termékek azért innovatívak, mert többféle módon használhatóak, és mert a görbület testreszabhatósága végtelen lehetőségeket kínál.” 

– mondta João Moreira, az LG üzleti kijelzők európai értékesítés-előkészítésért felelős menedzsere.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés