Connect with us

Hirdetés

technokrata

Világszínvonalú monitorok: A Dell bemutatta legújabb UltraSharp monitorcsaládját

Kütyük

Világszínvonalú monitorok: A Dell bemutatta legújabb UltraSharp monitorcsaládját

Világszínvonalú monitorok: A Dell bemutatta legújabb UltraSharp monitorcsaládját

A vállalat kiadta a világ első 49 colos, dupla QHD monitorát

A Dell a világ első számú monitorgyártójaként az új UltraSharp monitorcsaláddal a jövő munkavállalóinak igényeit elégíti ki. Olyan technológiát és innovatív dizájnelemeket vezet be, amely maximális teljesítménnyel és kiemelkedő felhasználói élménnyel növelik a munka hatékonyságát. Az új monitorokat a pénzügyi és biztosítási szolgáltatásokban, a részvénypiacokon, a pénzügyi elemzés és a számvitel területén, a médiaipari utómunkában, a programozásban és a mérnöki tervezésben dolgozók igényeihez fejlesztették.

dell_u4919dw

A Dell UltraSharp 49 ívelt, a 32 4K USB-C és a 34 ívelt USB-C monitorok figyelemreméltó funkciókkal rendelkeznek. A Picture-by-Picture funkciónak köszönhetően két különböző számítógépről is lehet egyszerre dolgozni, a beépített KVM (billentyűzet-videó-egér) kapcsolóval pedig a felhasználók egyetlen billentyűzet és egér használatával válthatnak a különböző tartalmak között. Az UltraSharp monitorok új kínálata kényelmes USB-C csatlakozást biztosít, amely az adat- és videojelek továbbítása mellett tölti is a laptopot – méghozzá egyetlen kábelen keresztül –, így a munkakörnyezet is rendezettebb lesz.

A hatékonyság érdekében az UltraSharp monitorok alapfelszereltségként rendelkeznek az alábbi funkciókkal:

  • Teljes tartományban állítható állvány a felhasználók kényelméért – magasság, dőlés, forgatás és a billentés
  • Villogásmentes képernyő és ComfortView funkció, ami csökkenti a kibocsátott kék fény mennyiségét a szem kényelme érdekében
  • A Dell Display Manager szoftver szolgáltatásával jól elrendezhetők az alkalmazások, hogy hatékonyabban lehessen egyszerre több feladaton is dolgozni
  • Premium Panel Exchange
  • A Dell hároméves Advanced Exchange Service csereszolgáltatása

„A világ kedvenc monitormárkájaként a Dell továbbra is több újítással jár élen az iparágban. Világ első 49 colos, kettős QHD monitorunkkal ismét sikerült áttörnünk a képernyő-technológiák korlátait. Ez az új monitor immerzív panorámaélményt biztosít anélkül, hogy az elegáns kialakításról vagy a hatékony funkciókról le kellene mondani. Ezt a forradalmian új, 49 colos ívelt monitort azzal a céllal fejlesztettük, hogy növeljük az asztal mellett dolgozó felhasználók – például a brókerek, a bankárok, a kreatív szakemberek és a mérnökök – hatékonyságát és produktivitását. Az új UltraSharp család megmutatja elkötelezettségünket, hogy a legjobb megoldásokat biztosítsuk, amelyek kielégítik ügyfeleink széles körű vizuális igényeit”

– mondta Kirk Schell, a Dell kijelzőkért és mérnöki tevékenységért felelős vezető alelnöke.

dell_u2419h

Dell UltraSharp 49 ívelt monitor (U4919DW): egybefüggő, ragyogó felület

A Dell bemutatja világelső 49 colos, kettős QHD monitorát, amelynek forradalmian új ultraszéles 32:9-es képaránya törésmentes és hatékony többképernyős megjelenítést tesz lehetővé. A immerzív látványélményt biztosító széles monitor tökéletesen képes kiváltani két 27 colos QHD monitort. Az 5120 x 1440 képpont felbontású hatalmas képernyőfelület és az IPS technológia segítségével a felhasználók több tartalmat jeleníthetnek meg a széles látószögű felületen, amelyet nagyobb részletgazdagság és konzisztens színek jellemeznek.

Dell UltraSharp 32 4K USB-C monitor (U3219Q): gyönyörű színek és éles kép

Kiváló képminőség rendkívüli részletgazdagsággal és Ultra HD 4K felbontással, amely a Full HD-nál négyszer részletesebb. A VESA tanúsítvánnyal rendelkező DisplayHDR™ 400 a HDR tartalmak lejátszásának támogatásával lenyűgöző, élethű képeket jelenít meg – a lényegében szegély nélküli InfinityEdge kijelzőnek köszönhetően a teljes elülső felületén. A képek a korábban nehezen kiemelhető részleteket is kihangsúlyozó, élénk színekben jelennek meg, akár 400 nites fényességgel és 1,07 milliárd színnel.

dell_u3419w

Dell UltraSharp 34 ívelt USB-C monitor (U3419W): immerzív kép és kivételes teljesítmény

A 34 colos, hajlított USB-C monitor precíz teljesítményt és magával ragadó élményt nyújt munkavégzéshez és szórakozáshoz egyaránt. Az ultraszéles 34 colos ívelt képernyő (WQHD 3440 x 1440, IPS technológia) 21:9-es képaránya a többfeladatos munkavégzéshez ideálisan nagy képernyőfelületet biztosít. A 9 W-os hangszóró pedig a megfelelő hangélményért felel.

Nagy teljesítményre tervezett Dell UltraSharp 24 és 27 USB-C monitorok (U2419HC és U2719DC)

A gyönyörűre kialakított UltraSharp monitorok részletgazdag képet jelenítenek meg és valósághű színeket adnak vissza. A Dell UltraSharp 24 és 27 USB-C monitorok vékony oldalprofiljuknak és kis méretű állványuknak köszönhetően kényelemesen elférnek a napjaink egyre kisebb irodatereiben is. A szinte szegély nélküli kijelző ideális a többmonitoros munkaállomások kialakításához. Az innovatív dizájnnal rendelkező új 24 colos (FHD) és 27 colos (QHD) monitorok két különböző opcióval érhetők el (USB-C csatlakozással vagy anélkül), és kiemelkedő megjelenítési teljesítményt biztosítanak.

Elérhetőség

A Dell UltraSharp 49 ívelt monitor (U4919DW) november közepétől lesz elérhető, a további modellek pedig már megvásárolhatók Magyarországon.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés