Connect with us

A Fujitsu kidobta a nagyvilágba az eddigi legkisebb PC-jét

fujitsu-e1528268787318

Kütyük

A Fujitsu kidobta a nagyvilágba az eddigi legkisebb PC-jét

A Fujitsu kidobta a nagyvilágba az eddigi legkisebb PC-jét

Az 1 literesnél kisebb házba szerelt, a kijelzőcsatlakozást és az áramellátást is biztosító, egyetlen USB-C csatlakozóval rendelhető ESPRIMO G 558 gyakorlatilag bárhova felszerelhető

A Fujitsu bemutatta történetének eddigi legkisebb asztali számítógépét. A kevesebb mint egy liter űrtartalmú ESPRIMO G558 kis mérete folytán akár a kijelző hátoldalára is rögzíthető – ugyanakkor elég nagy teljesítményt kínál az asztali és webalapú irodai alkalmazások kifogástalan futtatásához.

50447_esprimo_g558_backpack_lpr

A mindössze 0,86 liter űrtartalmú, ultrakompakt ház 96%-kal kisebb, mint a hagyományos mikrotorony kialakítású asztali PC-ké, és 8. generációs Intel® Core processzorokat tartalmaz. A minimális kábel- és helyigényű, hő- és zajkibocsátású ESPRIMO G558 bárhova felszerelhető – falra, íróasztal alá vagy akár a kijelző mögé. A FUJITSU P24-9 TE kijelző használata esetén a tápellátást és a hálózati csatlakozást egyetlen USB-C kábel biztosítja, ami a kijelző és a PC összehangolt be-/kikapcsolásáról is gondoskodik.

A rendkívül kis helyigényű, rugalmasan felszerelhető ESPRIMO G558 mini PC az „all-in-one” asztali PC alternatívája, amely rugalmas elrendezés kialakítását teszi lehetővé. További előnyt jelent, hogy a kijelző élettartamának felénél a számítógépegység frissíthető.

50444_esprimo_g558_left_side_lpr

A Fujitsu legkisebb PC-je minden irodai környezetbe ideális, különösen a kormányzati és a pénzügyi szolgáltatási szegmensben, ahol a helyigény, a biztonság és a gazdaságosság szempontjai miatt szívesen használnak kisebb és energiahatékonyabb eszközöket, beágyazott biztonsági jellemzőkkel. Ami a helytakarékosságot illeti, a Fujitsu gépei közül az új ESPRIMO G558 foglalja el a legkevesebb helyet az íróasztalon. Biztonság terén is jól teljesít a TPM-titkosításnak, az eszköz és a képernyő lezárását támogató Kensington-zárhelynek és az opcionális Erase Disk adatvédelmi megoldásnak köszönhetően, amely véglegesen törli az adatokat az eszköz élettartamának végén.

A helytakarékos ESPRIMO G558 ultrakompakt kivitelben nyújt fejlett asztali gépes funkcionalitást. Nyolcadik generációs Intel® Core processzorokkal dolgozik, két kijelzőt támogat, együttműködik a régi szabványos mini PC csatolófelületekkel (HDMI+DP, 4+2 USB, LAN, audio), és 2666 MHz-es DDR4-memóriát, M.2-támogatást és SSD PCI Express® NVMe kártyát tartalmaz. A piac egyes leplombált eszközeivel szemben a Fujitsu ESPRIMO könnyen szervizelhető, és lehetővé teszi a hardverelemek kényelmes testre szabását, illetve a merevlemezek és a memória frissítését. A német minőségi normák szerint, a Fujitsu augsburgi gyárában tervezett, fejlesztett, tesztelt és gyártott ESPRIMO G558 túlteljesíti az iparági követelményeket.

50446_esprimo_g558_back_lpr

50445_esprimo_g558_front_lpr

„Az életben az apró dolgok számítanak igazán. Az új ESPRIMO G558 mind a mai modern irodákba, mind pedig a jövő munkahelyére tökéletes megoldás. Moduláris kialakítású mini PC, amely rendkívüli rugalmasságot kínál a munkavégzés terén gazdájának – ma és a jövőben is. Történetünk legkisebb Fujitsu PC-jének kis helyigényét alacsony energiafogyasztás, meghosszabbítható élettartamú kijelző és beépített biztonsági funkciók egészítik ki. A gazdag funkcionalitású, nagy teljesítményű gép könnyedén futtatja a normál és fejlett irodai alkalmazásokat”

– nyilatkozta Rüdiger Landto, a Fujitsu EMEIA kliensszámítástechnikai eszközökért felelős vezetője.

Az új ESPRIMO G558 a Fujitsu ESPRIMO PC-családjának legkisebb tajga. A valamivel nagyobb ESPRIMO Q558 mini PC vele megegyező teljesítményt nyújt, ám csomagja opcionális alaplapi optikai meghajtót és integrált tápegységet is tartalmaz.

Ár és piaci bevezetés

Az ESPRIMO G558 már jelenleg is kapható az EMEIA-régióban. 670 eurós induló ára országtól és specifikációtól függően változik. A Fujitsu „P” és „B” kijelzőcsaládjához speciális rögzítőelemek vásárolhatók a gép mellé 17 euró körüli áron.

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom