Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hamarosan a bolti vásárlás is komoly digitalizáción fog átesni, lássuk mire kell számítani!

Kütyük

Hamarosan a bolti vásárlás is komoly digitalizáción fog átesni, lássuk mire kell számítani!

Hamarosan a bolti vásárlás is komoly digitalizáción fog átesni, lássuk mire kell számítani!

Az Ingenico Group bemutatja az Axium-ot, a bolti vásárlások digitalizációját támogató Android alapú POS platformját

Az egyszerű és biztonságos fizetések globális piacvezetője, az Ingenico Group bemutatja új generációs POS platformját az Axium-ot. Az új megoldás egy teljesen felhőalapú környezetben működik, amely az Android-ra és az Ingenico Telium Tetra operációs rendszerére épül.

unnamed
A készpénzmentes fizetések során az értékteremtés már túlmutat a puszta elfogadáson és a pénztárgépek üzemeltetésén, és ma már sokkal inkább a hozzáadott üzleti szolgáltatásokon nyugszik. Az Axium platform pontosan ezt nyújtja a kereskedelmi ökoszisztéma minden résztvevője számára. Az Ingenico a fejlesztés során számos pénztárgép-forgalmazóval működött együtt annak érdekében, hogy a legszéleskörűbben használható terméket alakíthassa ki a kiskereskedők számára. A platform tartalmazza az alkalmazott- és készletmenedzsment megoldást, a fizetési- és hűségprogram szolgáltatást, valamint a könyvelési szolgáltatást. Az Axium mindezt egy csomagban, egy távolról menedzselhető terminállal és a Telium Tetra operációs rendszerben hozzáférhető, teljes-körű reporting szolgáltatással együtt nyújtja.

Az Axium segítségével az elfogadók differenciálhatják kínálatukat a kiskereskedők felé és új bevételi forrásokat szerezhetnek egy szélesebb-körű fizetési portfólió segítségével, valamint olyan új fizetési formák támogatásával, mint a tokenizációra alapuló cross-channel szolgáltatások. Ezek a megoldások eddig csak a nagyobb kereskedők számára voltak hozzáférhetőek, ám valós lehetőséget jelentenek a kisebb piaci szereplők számára is. Az Axium képes kapcsolódni az Ingenico Connect e-kereskedelmi gateway-hez, és az Ingenico saját in-store gateway megoldásához is, amelyeken az olyan back office szolgáltatások működnek, mint a digitális számlamenedzsment vagy a visszatérítés-menedzsment.

Az Axium a nyílt Android környezet előnyeit kínálja a Telium Tetra operációs rendszer által nyújtott biztonsággal és stabilitással kombinálva. A platform lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy applikációkat telepítsenek az eszközökre egy nyílt piactérről, vagy épp az elfogadók által kínált saját piacterekről. Az elektronikus pénztárgépekhez API-k segítségével csatlakoznak az eszközök, miközben a felhőalapú infrastruktúra lehetővé teszi a biztonsági mentéseket, illetve az eszközök beállításának és tartalmának távoli menedzsmentjét. Ezek a funkciók alapvető fontosságúak a kisméretű kereskedelmi egységek digitalizációjában.

Az első ECR POS modell (pénztárgép + POS) az Axium D7  egy moduláris ECR táblagép, kifejezetten a kereskedők igényei alapján fejlesztve, amely képes a legújabb fizetési formák elfogadására is.

„Az Ingenico mindig is a készpénzmentes kereskedelem középpontjában dolgozott. Nincs ez másként az Axium esetén sem, amely minden kereskedő számára elérhetővé teszi a legkorszerűbb digitális fizetési megoldásokat. Az MWC keretében bemutatott újdonságunk jól példázza célunkat, egy olyan ökoszisztéma felépítését, amelyen keresztül az elfogadók még nagyobb hozzáadott értéket kínálhatnak a kereskedők számára”

– mondta el Patrice Le Marre, az Ingenico Group Banki és Elfogadói Üzleti Egységének alelnöke.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés