Connect with us

technokrata

Bemutatta az Epson legújabb lézerprojektorját

epson-1998

Kütyük

Bemutatta az Epson legújabb lézerprojektorját

Bemutatta az Epson legújabb lézerprojektorját

Templomi környezetben már bizonyítottak is tegnap

Illusztris helyszínen, a Kiscelli Múzeum templomterében mutatta be legújabb lézerprojektorait az Epson. Az egyedi installációkon az EB-L25000U, EB-L1755U és EB-L1505U projektorokon keresztül demonstrálták a csúcskategória tudását az érdeklődőknek.

epson-2125

Piacvezetőként az Epson projektorai egyaránt garantálják a magas teljesítményt, a kiemelkedő minőséget és a vállalat hitvallásának megfelelően a gazdaságos működést. A most kiállított modellek között találunk olyat, ami már olyan jellemzőkkel bír, mint a 25000 ANSI Lumen fényerő, vagy a 4K Enhancement technológia és a WUXGA (1920×1200 pixel) által biztosított tökéletes képfelbontás és minőség. Minderre akár 1,5 méter távolságról is képesek a kiállított projektorok, hiszen a motoros optikájú vetítők közül válogatva akár szuperközeli vagy távoli vetítés is megoldható. Emellett garantált a könnyű hordozhatóság és a hosszú távú tervezhetőség: 83 000 órás várható élettartam mellett nem kell attól tartani, hogy már a következő éves prezentáción karbantartásra szorul a készülék.

Mindhárom projektor rendelkezik olyan képességekkel, melyekkel kiemelkednek kategóriájukból. Az EB-L25000U amellett, hogy a legnagyobb fényerővel (25.000 lumen) rendelkezik a 3LCD lézerprojektorok között, versenytársaihoz képest kisebb méretű és könnyebb, ami nagy előny hordozhatóság szempontjából. Nagy tűrőképességének köszönhetően füstgépes környezetben (például színház és mozitermek) is kiegyensúlyozott teljesítményre képes. Az EB-L1505U modell az első, 12 000 lumenes WUXGA 3LCD lézerprojektorként nappali fényviszonyok mellett is tökéletesen működik. Ultrarövid vetítésű objektívével akár 1,5 méter távolságról képes 200 hüvelykes kép vetítésére, és a telepítéssel sem kell sokat bajlódni: Az objektív memóriafunkcióval többek között a képhelyzetet, fókuszt és zoomot is el tudja tárolni a készülék. Az EB-L1755U hasonló funkciókkal rendelkezik, mint másik két társa: Csatlakozási típusok teljes skáláját nyújtja (beleértve a HDBaseT), emellett távvezérelt állókép-rögzítési funkcióval és WUXGA felbontással is rendelkezik.

epson-1841

Tőrös Gáspár, az Epson Magyarország termékmenedzsere úgy fogalmazott:

„Ez a rendezvény is bizonyítja, hogy az Epson legújabb lézerprojektorai bármilyen környezetben képesek a tökéletes vetítésre. Sőt, képesek úgy igazodni a meglévő terekhez, hogy még emlékezetesebb élményben legyen része az érdeklődőknek, mint a megszokott helyszínek esetében. Azért dolgozunk, hogy a jövőben ezt a hatást tovább fokozzuk az Epson alapvető értékeinek megőrzése mellett.”

A pazar látvány és a templom egyedi atmoszférája sikeres együttest alkotott az Epson rendezvényén, így az odalátogatók előtt forradalmian új gondolatok fogalmazódhattak meg a jövő projektoraiban rejlő lehetőségekkel kapcsolatban.

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő