Connect with us

Hirdetés

technokrata

Így még soha egy zenekar sem adott ki lemezt

Kütyük

Így még soha egy zenekar sem adott ki lemezt

Így még soha egy zenekar sem adott ki lemezt

Kérdés, hogy a hype-on kívül van e értelme!?

Anno, amikor a Bëlga pendrive-on adta ki az egyik lemezét rettentően lesújtva éreztem magam, hogy nem nekem jutott előbb eszembe.

 

Ez körülbelül 10 évvel ezelőtt történt, akkor ezt zseniális marketingfogásnak tartottam, ma már tök alap, hogy az ember elmegy egy sajtóeseményre, vagy bármire, és kap egy 8-16 gigás pendriveot, amit aztán arra használ, amire akar.

A kanadai Arcade Fire zenekar gondolta tovább ezt az adathordozós kiadós ötletet és meglovagolva a fidget spinner őrületet, ilyen pörgettyű alakú pendriveon adta ki legújabb lemezét, olvashatjuk a hvg.hu-n.

arcade-fire-fidget-spinner

Egy kis update, ha valaki nem tudná mi az a fidget spinner. Egy apró ks unaloműző játék, aminek a lényege, hogy szépen gyorsan lehet forgatni a kezünkben. Persze profik tudnak vele trükköket is, ezer ilyen videót lehet találni youtube-on, ha bárkit is érdekel a dolog mélyebben.

Egyébként nem egy olcsó mulatság ez a kiadás a kb ingyenes Spotify mellett, valószínűleg rajongóknak/gyűjtőknek készült ez a furcsaság, több mint 25.000 forintra jön ki a fidget spinner pendrive. (amúgy közben kiderült hogy sould out a cucc, úgyhogy nem érdemes emiatt hitelt felvenni)

 

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés