Connect with us

technokrata

Travis, a zseniális fordítógép 80 nyelvet tud és a legkisebb helyen is elfér

screen-shot-2017-04-21-at-6-02-51-pm

Kütyük

Travis, a zseniális fordítógép 80 nyelvet tud és a legkisebb helyen is elfér

Travis, a zseniális fordítógép 80 nyelvet tud és a legkisebb helyen is elfér

Ráadásul tud magyarul is, így nem kell tolmácsot kérni, ha éppen nem értünk valamit egyből

Egyrészt ha külföldre megyünk akkor is megkönnyítheti az életünket, akár nyaralás során, vagy ha üzleti útra kell mennünk, egyszerű használni és kis helyen is elfér.

 

Az előnyök fordítva is működhetnek, hiszen például külföldiektől hemzsegő belvárosi részeken a vegyesboltokban, vagy bármilyen utazással kapcsolatos pénztárban sem kéne mindenkinek 4 kézzel mutogatni mit szeretne, egyszerűen csak használni kellene a Travist.

Olyan egyszerű, ahogy elképzeljük. Egy gombnyomás, mielőtt valaki mond valami, következő gombnyomásra pedig lefordítja nekünk az előre beállított nyelvre. Ennyi.

A cucc amúgy 80-nál több nyelvet is felismer, de azért az életünket ne bízzuk rá, érdemes felelősséggel használni és odafigyelni a félreértések elkerülésére. Természetesen felmerül a kérdés, miért is ne használjunk egy telefonos applikációt ehhez. Egyrészt sokkal gyorsabb, pontosabb, és nem meríti a telefont, úgyhogy ha esetleg ellopják nyaralás alatt a készülékünket és a zsebünkben ott van a Travis, könnyebb lesz segítséget kérnünk.

Teljes feltöltés után 12 óra folyamatos használatra képes, illetve a háttérben futó algoritmusoknak köszönhetően folyamatosan tanul az eszköz, így a használat után egyre pontosabb lesz.

 

forrás hvg.hu

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp