Connect with us

technokrata

Új márkát mutatott be a Samsung a sanghaji MWC-n

maxresdefault

Kütyük

Új márkát mutatott be a Samsung a sanghaji MWC-n

Új márkát mutatott be a Samsung a sanghaji MWC-n

A Samsung Electronics, a fejlett félvezető-technológia piacvezető vállalata a 2017-es shanghaji Mobil Világkongresszuson (Mobile World Congress, MWC) bemutatta új képérzékelő márkáját, az ISOCELL®-t.

A Samsung képérzékelő termékcsaládja a vállalat saját ISOCELL technológiájáról kapta a nevét, amely optimális megoldást kínál a jelenlegi, rendkívül vékony kialakítású, ugyanakkor kiváló minőségű kamerákat igénylő eszközökhöz. A 2013-ban bemutatkozó ISOCELL technológia minden egyes pixelt fizikai korláttal választ el egymástól, ami csökkenti a pixelek közötti színátfedést. Ez nagyobb színhűséget biztosít, így kisebb pixelméret mellett is kiváló képminőséget tesz lehetővé.

 

A Samsung ISOCELL négy technológiai almárkára oszlik – Bright, Fast, Slim, Dual –, melyek eltérő piaci igényekre adnak válaszokat:

  • Az ISOCELL Bright szenzorok fényes, éles és színhű képeket biztosítanak, és még gyenge fényviszonyok mellett is jelentősen csökkentik a felvételek zajosságát.
  • Az ISOCELL Fast szenzorok sötétben, álló és mozgó objektumok esetén is gyors autofókuszt tesznek lehetővé.
  • Az ISOCELL Slim szenzorok a piacon elérhető legkisebb pixelmérettel dolgoznak (0,9–1,0 μm), ugyanakkor garantálják a kiváló minőségű képeket még a legvékonyabb eszközökben is.
  • Az ISOCELL Dual szenzorok különböző kombinációkban keverhetők és párosíthatók a végfelhasználóknak szánt készülékekben, így a legújabb, duálkamerás irányzat által elvárt funkciók is könnyedén megvalósíthatók.

A Samsung ISOCELL márka, vezető pixeltechnológiáink leglényegesebb elemeit ötvözi. Az ISOCELL márkától azt várjuk, hogy a felhasználók felismerjék és bízzanak a kamera teljesítményében, valamint általánosságban az eszközük minőségében. Fejlett képérzékelő technológiáink segítségével a Samsung új szintre emeli az okostelefonokban és egyéb alkalmazásokhoz használt kamerák teljesítményét.”

– mondta Ben Hur, a Samsung Electronics LSI rendszerek üzletágának marketingért felelős alelnöke.

 

A sanghaji MWC-n a Samsung fejlett logikai megoldásokat is bemutat, így a közönség megismerkedhet a 10 nanométeres FinFET feldolgozási technológiával készülő Exynos 9 sorozattal is, amely a platformok széles választékához jelent megoldást a mobiltelefonoktól kezdve a VR-eszközökön át a viselhető kiegészítőkig.

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő