Connect with us

Hirdetés

technokrata

Dupla hangszórós, Bluetooth-os fülhallgatóval jött ki az IFROGZ

Kütyük

Dupla hangszórós, Bluetooth-os fülhallgatóval jött ki az IFROGZ

Az IFROGZ bemutatta a legújabb Impulse Duo™ Wireless duplahangszórós hallójárati fülhallgatóját. A vezeték nélküli termékcsalád csúcsmodellje speciális akusztikai rendszerének köszönhetően kiemelkedően magas hangminőséget biztosít a felhasználóknak.

A minőségi hangzást biztosító vezeték nélküli audió termékek elterjedésében vezető szerepet játszó IFROGZ márka bemutatta új termékét, az oldalanként két beépített hangszóróval rendelkező Impulse Duo Wireless Bluetooth® fülhallgatót.

dual-driver-front-hero-1885

A prémium komponensekből álló fülhallgató két darab 6 mm-es könnyűsúlyú, neodímium mágneses hangsugárzót tartalmaz, amelyek tiszta és részletgazdag zenei élményt biztosítanak a felhasználóknak.

A duális rendszerű fülhallgatók népszerűek az audofil zenerajongók körében, mivel a széles frekevenciatartomány pontos leképezésére, mély basszusok, gazdag és tiszta magas, ill. középtartományok reprodukálására képesek.

A fogyasztók igénye a Bluetooth audió termékek iránt folyamatosan nő. Az Impulse Duo Wireless fülhallgató bárki számára elérhetővé teszi a minőségi hangzást, és számos praktikummal  tulajdonsággal rendelkezik azok számára is, akik megszabadulnának a kábel okozta kötöttségektől.”

Az új vezetéknélküli fülhallgató az emberi hallás alapjain nyugvó Reflective Acoustics™ technológiát alkalmazó IFROGZ Impulse Wireless továbbfejlesztett változata. Az Impulse Wireless modell magas minőségű, 11 mm-es hangsugárzóinak köszönhetően önmagában is kiegyensúlyozott hangképet, így kimagasló zenehallgatási élményt nyújt.

 

Az IFROGZ Bluetooth vezetéknélküli termékcsalád a következő modelleket tartalmazza:

  • Coda Wireless – Modern, megfizethető fejhallgató divatos színekben, 10 mm-es mágneses hangsugárzóval, amellyel tiszta hangzást érhetünk el akárhol.
  • InTone Wireless – Az ergonomikus 14 mm hangsugárzókat, irányított akusztikát kínáló modell kényelmes zenehallgatási élményt nyújt, könnyen felismerhető designnal, tartós zenehallgatáshoz.
  • Summit Wireless – Sport fülhallgatók, aktív életstílusra tervezve. Könnyű kialakítású, biztonságos rögzítő szárnyakkal, amelyek a fül görbületébe illeszkednek, hogy a fülhallgatókat a helyükön tartsák akár edzés közben is.
  • Charisma Wireless – Nők által, nőknek tervezett fülhallgató, amely a divatot helyezi előtérbe. A 6 mm-es mágneses hangsugárzóknak köszönhető erőteljes basszusok és csilingelő magasak hozzájárulnak készülék páratlan hangzásához.

dual-driver-front-hero-1885

A már kereskedelmi forgalomban kapható IFROGZ vezeték nélküli fülhallgatók egyedi tulajdonságai:

  • Wireless vezérlés: a csiptetővel ruházatra rögzíthető mágneses kezelőegység állandóan karnyújtásnyira van és kényelmessé teszi a zenehallgatást, illetve telefonálást.
  • Kábelrendezés: a használaton kívüli kezelőegység tárolja a fülhallgatókábeleket és megakadályozza összegabalyodásukat.
  • Minősített izzadásállóság: az IPX-2 minősítésű izzadásálló design edzéseken is remek választássá teszi az IFROGZ fülhallgatókat.
  • Hosszú üzemidő: 10 óra vezeték nélküli zenehallgatás két töltés között.

Az Impulse Duo Wireless fülhallgató sötétszürke és ezüst színekben érhető el. Minden IFROGZ vezetéknélküli fülhallgató 3 különböző méretű fülhallgató gumival kapható. Az IFROGZ termékekre Earbud Tips for Life™ korlátozott élettartam garancia érvényes, amely azt jelenti, hogy a fülhallgató gumik elhasználódása, sérülése, vagy elveszítése esetén az IFROGZ pótolja azokat.

Az Impulse Duo Wireless fülhallgató ajánlott fogyasztói ára: 44.99 Euro / 13800 Ft.

 

Elérhetőség:

Az IFROGZ Bluetooth vezetéknélküli termékcsalád, és az új Duo Wireless Earbuds megvásárolhatók a www.zagg.com oldalon.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés