Connect with us

A Mophie bemutatta legújabb vezeték nélküli töltőit!

mophie-juice-pack-air

Kütyük

A Mophie bemutatta legújabb vezeték nélküli töltőit!

A Mophie bemutatta legújabb vezeték nélküli töltőit!

A Mophie kibővíti vezeték nélküli Charge Force Termékportfólióját

Az Egyesült Államok legnagyobb példányszámban eladott akkumulátoros mobiltokjait gyártó mophie bemutatta a charge force vezeték nélküli termékcsaládjának legújabb tagjait, amely így már iPhone 7/7 Plus és Samsung Galaxy Galaxy S8/S8 Plus készülékekhez is tartalmaz vezeték nélküli töltést lehetővé tévő mobiltokot, illetve vezeték nélküli töltőegységet.

 

A mophie bemutatta legújabb iPhone7/7 Plus és Samsung Galaxy S8/S8 Plus készülékekre gyártott charge force mobiltokjait, illetve a charge force powerstation mini vezeték nélküli töltőegységét. Az új charge force termékeket úgy tervezték, hogy egyszerű vezeték nélküli töltést tegyenek lehetővé a legújabb csúcsmodellek számára.

A mophie elkötelezett az olyan technológiák fejlesztése mellett, amelyek segítségével egész nap feltöltött állapotban tarthatjuk készülékeinket. Ezt a célt az új tokok ezúttal nem egy további akkumulátor beépítésével érik el, hanem azzal, hogy az egész nap folyamán egyszerű töltési lehetőséget kínál a tulajdonosuknak

– mondta el Ross Howe, a mophie helyettes marketing igazgatója.

A vékony, bőrborítású tokokat elég bármely mophie charge force wireless kiegészítőhöz érinteni, ami azonnal tölteni kezdi készülékünket. A tokokba épített mágneseknek köszönhetően minden charge force termékcsaládhoz tartozó töltőállványhoz tökéletesen illeszkednek. A charge force mobiltok kompatibilis a Qi, illetve más vezetéknélküli töltőrendszerekkel is. A tokokon továbbá szabadon hagyták a Lightning és Micro-USB portokat, lehetővé téve ezzel a vezetékes töltést, és a fülhallgató bemenethez történő hozzáférést is.

Amennyiben töltési lehetőség nem áll rendelkezésre a charge force powerstation mini kompakt, hordozható megoldást kínál. Egyszerűen illessze a kis méretű 3,000 mAh-es akkumulátoregységet a charge force mobiltok hátuljához, és aktiválja a vezeték nélküli töltést, majd feltöltés után távolítsa el. A change force powerstation minienergiaforráshoz való csatlakoztatása során választható, hogy maga a töltőegység, vagy az ahhoz csatlakozó készülék töltődjön először.

A karcsú tok megvéd a mindennapi kopástól, sérülésektől, anélkül, hogy növelné a készülék súlyát. A lekerekített sarkok nagyobb védelmet nyújtanak a kijelzőt érő esetleges karcolódások és repedések ellen. A prémium bőr és kiváló formatervezés erősíti a tokok tartósságát.

 

A mophie charge force case iPhone 7/7 Plus, és Samsung Galaxy S8/S8 Plus készülékekre, illetve a charge force powerstation mini megvásárolhatók a mophie.com weboldalon.

Kövesse a mophie termékekkel kapcsolatos híreket, közelgő eseményeket és akciókat a Facebook-on, Twitter-en, az Instagram-on, vagy regisztráljon a  mophie.com/innovation linken.

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09

Autók

De miééért kellett ezt tenni az orrával?

2017. február 22. szerda
jpg

Fotó-videó

Donald J. Trump beiktatása 180°-os gigapixel portrén

2017. január 23. hétfő