Connect with us

technokrata

A Mophie bemutatta legújabb vezeték nélküli töltőit!

mophie-juice-pack-air

Kütyük

A Mophie bemutatta legújabb vezeték nélküli töltőit!

A Mophie bemutatta legújabb vezeték nélküli töltőit!

A Mophie kibővíti vezeték nélküli Charge Force Termékportfólióját

Az Egyesült Államok legnagyobb példányszámban eladott akkumulátoros mobiltokjait gyártó mophie bemutatta a charge force vezeték nélküli termékcsaládjának legújabb tagjait, amely így már iPhone 7/7 Plus és Samsung Galaxy Galaxy S8/S8 Plus készülékekhez is tartalmaz vezeték nélküli töltést lehetővé tévő mobiltokot, illetve vezeték nélküli töltőegységet.

 

A mophie bemutatta legújabb iPhone7/7 Plus és Samsung Galaxy S8/S8 Plus készülékekre gyártott charge force mobiltokjait, illetve a charge force powerstation mini vezeték nélküli töltőegységét. Az új charge force termékeket úgy tervezték, hogy egyszerű vezeték nélküli töltést tegyenek lehetővé a legújabb csúcsmodellek számára.

A mophie elkötelezett az olyan technológiák fejlesztése mellett, amelyek segítségével egész nap feltöltött állapotban tarthatjuk készülékeinket. Ezt a célt az új tokok ezúttal nem egy további akkumulátor beépítésével érik el, hanem azzal, hogy az egész nap folyamán egyszerű töltési lehetőséget kínál a tulajdonosuknak

– mondta el Ross Howe, a mophie helyettes marketing igazgatója.

A vékony, bőrborítású tokokat elég bármely mophie charge force wireless kiegészítőhöz érinteni, ami azonnal tölteni kezdi készülékünket. A tokokba épített mágneseknek köszönhetően minden charge force termékcsaládhoz tartozó töltőállványhoz tökéletesen illeszkednek. A charge force mobiltok kompatibilis a Qi, illetve más vezetéknélküli töltőrendszerekkel is. A tokokon továbbá szabadon hagyták a Lightning és Micro-USB portokat, lehetővé téve ezzel a vezetékes töltést, és a fülhallgató bemenethez történő hozzáférést is.

Amennyiben töltési lehetőség nem áll rendelkezésre a charge force powerstation mini kompakt, hordozható megoldást kínál. Egyszerűen illessze a kis méretű 3,000 mAh-es akkumulátoregységet a charge force mobiltok hátuljához, és aktiválja a vezeték nélküli töltést, majd feltöltés után távolítsa el. A change force powerstation minienergiaforráshoz való csatlakoztatása során választható, hogy maga a töltőegység, vagy az ahhoz csatlakozó készülék töltődjön először.

A karcsú tok megvéd a mindennapi kopástól, sérülésektől, anélkül, hogy növelné a készülék súlyát. A lekerekített sarkok nagyobb védelmet nyújtanak a kijelzőt érő esetleges karcolódások és repedések ellen. A prémium bőr és kiváló formatervezés erősíti a tokok tartósságát.

 

A mophie charge force case iPhone 7/7 Plus, és Samsung Galaxy S8/S8 Plus készülékekre, illetve a charge force powerstation mini megvásárolhatók a mophie.com weboldalon.

Kövesse a mophie termékekkel kapcsolatos híreket, közelgő eseményeket és akciókat a Facebook-on, Twitter-en, az Instagram-on, vagy regisztráljon a  mophie.com/innovation linken.

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd