Connect with us

technokrata

Nincs durvább az orosz Like-ATM-nél

Kütyük

Nincs durvább az orosz Like-ATM-nél

Nincs durvább az orosz Like-ATM-nél

Érintőképernyő segítségével vásárolhatunk facebook like-okat, instagram követőket, bármit amire szükségünk van, ráadásul nagyon kevés pénzért!

Nem megy eléggé a Facebook oldal? Kevés az Instán a follower? Oroszországban elég csak lecsoszogni a legközelebbi Like-ATM-hez, és pár Rubel-ért már fel is tuningolhatjuk kicsit a like-szegény oldalainkat!

 

Elég bizarr a dolog, de létezik! Alexey Kovalev fedezte fel a masinát egy oroszországi bevásárlóközpontban lófrálás közben. Messziről először nem is egy ATM-re, inkább egy érintőképernyős info-pultra hasonlít, pl. ami hazánkban a Westend City Centerben is megtalálható.

dblnrn1xuaaomy0

A neten mondjuk elég sok ilyen lehetőséget lehet találni, ha kutakodik az ember, de ilyen gépiesített utcai formában még nem lehetett találkozni hasonlóval! 100 like 50 rubel, azaz kb 250 HUF, úgyhogy elég jó áron van a dolog és nem csak ilyen low budget ajánlatokat kínál ám! Ha bedobálunk kb negyedmillió forintot egyből hírességek is lehetünk, Instán 150.000 követőt és bejegyzésenként 1500 like-ot ígér az automata.

Forrás: hvg.hu

 

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin