Connect with us

technokrata

Új kompakt high-end sztereó hangszórót dobott piacra a Technics!

sc-c70_02

Kütyük

Új kompakt high-end sztereó hangszórót dobott piacra a Technics!

A Technics a müncheni HIGH END audio kiállításon mutatta be új SC-C70 kompakt sztereó rendszerét. A Technics új, kompakt SC-C70 rendszerében egyszerre vannak jelen a JENO motorok (jelingadozás-kiküszöbölés és zajcsillapítás-optimalizálás), az LAPC funkció (terhelésalapú fáziskalibrálás), a Space Tune kalibrációs szoftver és egy kiváló audió-technológiai koncepció. Ezek együttese olyan gazdag és kiváló minőségű hangzást biztosít, amely a legigényesebb zenerajongót sem hagyja majd hidegen.

Erős, lenyűgöző, az egész helyiséget betöltő hangzás a JENO motoroknak, az LAPC funkciónak és a Space Tune-nak köszönhetően

 

A Technicsről közismert, hogy lenyűgöző látványt nyújtó és műszakilag rendkívül innovatív audiótermékeket gyárt. Ez alól a digitális jelingadozást kiküszöbölő három JENO motorral rendelkező SC-C70 kompakt sztereó rendszer sem kivétel. Az eredmény: kristálytiszta hang, hallható torzítás nélkül. Az SC-C70 modell rendelkezik LAPC funkcióval is: a Technics által kifejlesztett terhelésalapú erősítő technológia tökéletes összhangot biztosít a hangfalakkal. A rendszer méri az integrált hangfalak fázis- és impedanciatulajdonságait, és az így szerzett adatok alapján optimalizálja a hangkimenetet. Az öt hangszórót magába foglaló, precízen kialakított hangkoncepciójával az SC-C70 csodálatos térbeli hangélményt nyújt.

sc-c70_03

A hangzás térhatásának optimalizálása érdekében a magas tartományú hangsugárzók elé akusztikai lencsék kerültek a még jobb hangeloszlás és hangszóródás érdekében, amely különösen a magas frekvenciatartományban érvényesül. Ezen kívül a beépített akusztikus zsaluk minimálisra csökkentik az ingadozást, különösen a magas frekvenciatartományban. Az optimális hangminőség érdekében a Technics kifejlesztette a Space Tune kalibrációs szoftvert. Ez a szoftver a saját hálózatán tudja javítani a paramétereket, így segítségével a hang az adott tér egyedi tulajdonságaihoz igazítható.

 

Rugalmasan kapcsolódhat hálózatba a Technics alkalmazás, az Apple AirPlay és a DNLA segítségével

A nagyteljesítményű hardver mellett az SC-C70 könnyű kezelhetőséggel is büszkélkedhet. Akár hálózatról szeretnénk zenét lejátszani nagy felbontású formátumban, akár CD-ről USB kapcsolaton keresztül, USB DAC vagy okostelefon segítségével, az intuitív és könnyen kezelhető Technics alkalmazásnak köszönhetően mindig a zenekedvelők kezében van az irányítás.

Az integrált Apple AirPlay funkció segítségével a felhasználók könnyedén játszhatnak le valós időben zenét különböző Apple eszközökről, pl. iPodról, iPhone-ról vagy iPadről. Az SC-C70 modell DLNA kompatibilis, és könnyen csatlakoztatható más gyártók felhasználói mobileszközeihez Bluetoothon keresztül. Így lehetőség nyílik arra, hogy a Spotifyhoz vagy a TIDAL-hoz hasonló népszerű streaming szolgáltatásokon keresztül is hallgassunk zenét.

sc-c70

Stílusos kialakítás

Lenyűgöző és stílusos megjelenése révén az SC-C70 bármely otthonba kiváló választás. A kompakt rendszert, amelybe felülről lehet behelyezni a CD-t, sima akrilüveg borítás teszi még elegánsabbá.

Elérhetőség

  1. szeptember (az árról későbbi időpontban nyújtunk információt).

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő