Connect with us

technokrata

Mostantól úgy streamelhetünk mint a profik

personalized_photo

Kütyük

Mostantól úgy streamelhetünk mint a profik

Az új Elgato Stream Deck Magyarországon is elérhető

Tudtad, hogy havonta 150 millióan néznek élő játékközvetítést a Twitch-en, és hogy a 18-34 éves férfiak körében a gamer videók a legnépszerűbbek Youtube-on? Ezeket a videókat a játékosok egyedül készítik, akiknek így nemcsak a játékra, hanem a szórakoztatásra és minden egyes technikai részletre is figyelniük kell. Az új Elgato Strem Deck-kel viszont most egy olyan kontroller eszközt kapnak a gamerek, ami eddig csak a mainstream közvetítők számára volt elérhető. Egy-egy gombnyomással könnyedén vezérelheted a Twitch és Youtube streamet, még kreatívabbá és egyedibbé teheted a tartalmat, és elfelejtheted végre a rengeteg ablak közötti navigálást!

stram-01

Vedd kezedbe az irányítást, és összpontosíts streamelés közben a legfontosabbra: a közönségedre! Válts egy érintéssel képernyőt az Elgato Stream Deck-kel, posztolj real time a social média csatornáidra, jeleníts meg játék közben videót vagy képet, keverd a hangokat vagy szúrj be vicces GIF-et a megfelelő pillanatban billentyűparancsok százának memorizálása nélkül!

Az Elgato Stream Deck akkora mindössze, mint két kártyapakli, azonban mappák segítségével egy-egy gombhoz akár 14 műveletet rendelhetsz, így az eszközzel összesen akár 210 műveletet is végre tudsz hajtani. Az eszközön található 15 darab LCD kijelzős gombot teljesen személyre szabhatod a Stream Deck App-on keresztül. Böngéssz az applikációban elérhető műveletek között, a kiválasztottakat pedig egyszerűen húzd rá („drag and drop”) az egyes gombokra. Az egyes műveletek megjelölésére használhatod az előre telepített ikonokat, de könnyen hozzá tudsz adni saját grafikát is.

A Stream Deck 2.0-ás USB-n keresztül kapcsolódik a gépedhez, állítható állványával és háttérvilágítással ellátott gombjaival tökéletesen kézre áll. Számos népszerű applikációt és szolgáltatást is támogat – egyebek között az Elgato Game Capture játékfelvevőt, OBS-t, Twitch-et, Twittert, TipeeeStreamet és továbbiakat –, és a szoftvertámogatást folyamatosan, ingyenes frissítésekkel tudod majd bővíteni. Automatikusan felismeri a különböző jeleneteket, média- audioforrásokat, és azokat egy gombnyomással vezérelni is tudod. Dobd fel a streamedet még több tartalommal, szerezz még több követőt, és élvezd a játékot!

stram-03stram-02

Technikai specifikációk:

  • Méret: 118x84x21 mm
  • Súly: 190 gr
  • Vezérlés: 15 személyre szabható LCD billentyű
  • Interface: USB 2.0
  • Rendszerigény: Windows 10, macOS 10.11 vagy újabb
  • Ajánlott fogyasztói ár: 49 200 forint

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09

Autók

De miééért kellett ezt tenni az orrával?

2017. február 22. szerda
jpg

Fotó-videó

Donald J. Trump beiktatása 180°-os gigapixel portrén

2017. január 23. hétfő
epsonl386

egyéb kütyük

Teszt: Epson L386 – Tintabajnok

2016. november 21. hétfő