Connect with us

A Samsung Párizsban mutatta be új Lifestyle TV termékcsaládját

img_galaxy_lifestyle_1

Kütyük

A Samsung Párizsban mutatta be új Lifestyle TV termékcsaládját

A Samsung Párizsban mutatta be új Lifestyle TV termékcsaládját

Bemutatkozott a prémium QLED televíziók új sorozata és a Frame

A Samsung Electronics új részleteket leplezett le prémium kategóriás QLED televízióiról és a Frame készülékről. A párizsi TV bemutatón a vállalat bizonyította, hogy csúcstechnológiájával vezető szerepet játszik az otthoni szórakoztatás jövőjének alakításában.

„A Samsungnál mindent megteszünk azért, hogy a legfejlettebb technológiákat kínáljuk a felhasználóinknak, így egy semmihez sem fogható vizuális élményt és élvonalbeli dizájnt biztosítsunk, amely illeszkedik a mindennapi életvitelükhöz is. A jelenleg elérhető legszebb formatervezéssel, legkiemelkedőbb okosszolgáltatásokkal és képminőséggel a 2017-es termékcsalád valóban új korszakot nyit a televíziózás történetében.”

– nyilatkozta HS Kim, a Samsung Electronics Vizuális kijelzők üzletágának elnöke. –

 

A Samsung tudatosan választotta Párizst, a „fények városát”, a „fény televíziója” bemutatójának helyszínéül – az elnevezést a QLED televíziók optimális fényerejükkel és lenyűgöző képi hatásaikkal érdemelték ki. Az eseménynek a Carrousel du Louvre adott otthont, ahol a két bemutatott műalkotás, a Samsung QLED TV és a Frame szemléltette a Samsung Lifestyle TV sorozattal kapcsolatos elképzeléseit.

A legújabb QLED televíziók tervezése során a Samsung a felhasználói igényeket tartotta szem előtt. A nézők három legfontosabb elvárására a Samsung a Q Képminőség, a Q Smart és a Q Stílus megoldásokkal állt elő. Az innovatív Frame televízió megalkotásakor ezúttal is szorosan együttműködött a világhírű svájci tervezővel, Yves Beharral, hogy olyan elegáns mesterművet kínálhasson felhasználóinak, amely észrevétlenül beleolvad bármely otthon belső terébe.

 

Q Képminőség: A fények és színek tökéletes összjátéka

A most bemutatott QLED TV a tovább javított fényerőhatékonysággal, a nagyobb precizítással és a szélesebb színspektrummal új szintre emeli a Quantum dot technológia alkalmazását. Az új fémötvözetű Quantum dot technológia segítségével a QLED TV képminősége minden igényt kielégít, legyen szó a betekintési szögről, a színgazdagságról, a fényerőről vagy a kiváló kontrasztról. A QLED TV pontos színhűség megjelenítésére képes a 100 százalékos színgazdagság elérésére mellett – amely a Verband Deutscher Elektrotechnieker (VDE), Európa egyik legnagyobb műszaki-tudományos szervezetének hitelesített mérései szerint a piacon jelenleg elérhető legjobb érték.

A QLED TV gazdag és mély fekete színeket és kiváló kontrasztot kínál, elsőrangú képi élményt biztosítva a szoba megvilágításától függetlenül. A QLED TV fejlett HDR 1500 funkciója lehetővé teszi, hogy a nézők színvesztés és színtorzító hatás nélkül láthassák még a legapróbb részleteket is, ahogy azt a rendező megálmodta.

 

Q Smart: Új szinten az otthoni szórakoztatás élménye

A Samsung Smart Hub kibővítésével egy még inkább kézreálló, egységesebb felület született, amely közvetlen elérést biztosít a QLED televízióról. A továbbfejlesztett Samsung One Control több eszközt is támogató távirányító, amellyel valamennyi csatlakoztatott eszköz kezelhető és az okostévé több funkciója is működtethető immár hangvezérléssel is. Ezt ötvözve a Smart View alkalmazással – amely Android és iOS mobilkészülékekre is elérhető – a felhasználóknak személyre szabott Smart Hub áll a rendelkezésükre.

 

Q Stílus: Igazodik minden életstílushoz

Az idei évben a Samsung új dizájnelemeket mutatott be, amelyek minden otthonba illeszkednek, függetlenül a belső tér kialakításától vagy esztétikumától. A vadonatúj Észrevétlen Csatlakozás vezeték segítségével könnyedén rendszerezhetővé válnak az éktelen és kusza kábelek, mivel ezek immár egyetlen vezetékben egyesülnek. A felhasználóknak csupán egy optikai vezetéket kell elhelyezniük, amely összeköti minden berendezésüket, így felszabadul az a tér a nappalikban, amelyet eddig a különféle set-top boxok és egyéb külső készülékek foglaltak el.

A Samsung bemutatta továbbá a tökéletesen illeszkedő falikonzolt is, amely segítségével minden eddiginél szorosabban simul rá a televízió a falra, és amelynek felhelyezése nem tart tovább 15 percnél. Azok, akik nem szeretnék a falra szerelni a készüléküket, a stílusos Samsung TV-állványok széles választékából válogathatnak. A festőállványokhoz hasonlító Studio Stand például ideális választás lehet a művészi ihletettségű lakóterekbe, míg a Gravity Stand a TV kényelmes forgatását teszi lehetővé, hogy minden szögből kiváló legyen a rálátás.

 

Frame: Másképp nézünk majd a tévére

A Samsung továbbra is a prémium kialakításra törekszik, így újabb részleteket jelentett be legújabb innovációjáról, a Frame-ről. Ahogy azt a CES 2017 kiállításon már beharangozták, a Frame egyfajta művészi megközelítéssel készült, amely kiegészíti bármely szoba vagy vizuális környezet arculatát.

Az új és innovatív technológiának köszönhetően a Frame Művészi üzemmódjában a készülék falra akasztott képnek tűnik. Ahelyett, hogy a hagyományos tévékhez hasonlóan elfeketedne a képernyő, a Lifestyle TV kijelzői művészi alkotássá alakulnak át, és a felhasználó által kiválasztott digitális műveket jelenítik meg. Több mint 100 műalkotás áll rendelkezésre számos – például tájkép, építészet, élővilág, akció vagy rajz – kategóriában, így mindenki megtalálhatja a maga ízlésének megfelelő képeket. A művészi kompozíciók és színek széles választékát az olyan személyre szabható kiegészítőkkel társítva, mint a cserélhető keret vagy a külön megvásárolható Studio Stand állvány, a készülék valóban tökéletes kiegészítője lesz a felhasználók életterének.

 

A Frame készülék része a Samsung új Észrevétlen Csatlakozás vezetéke és a tökéletesen illeszkedő falikonzol is, így azt a felhasználók valóban bárhova akaszthatják, mivel tökéletesen belesimul bármely lakótérbe, és nem lógnak ki belőle éktelen kábelek vagy vezetékek.

A Frame termékcsaládot kezdetben csak néhány kiválasztott európai piacon vezeti be a Samsung, így Magyarországon egyelőre nem lesz érhető el.

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő