Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Sony sajtótájékoztatóján jártunk!

Kütyük

A Sony sajtótájékoztatóján jártunk!

A Sony sajtótájékoztatóján jártunk!

Oled TV, rezgő képernyő, stabilizátoros akciókamera, fényképezők, audióeszközök,

Tegnap a Sony sajtótájékoztatóján voltunk hivatalosak, mely ismét nagyon izgalmasnak bizonyult. Egy összefoglaló előadást követően kisebb csoportokra szedték a csapatot, hogy akár egyesével is ki lehessen próbálni a termékeket. Ez nagyon szimpatikus volt, hiszen úgy lehet a leginkább megérteni és véleményezni ezeket az eszközöket, ha azokat meg is lehet fogni.

A rövid összefoglaló után a legizgalmasabbnak az Sony legújabb OLED TV-je tűnt, mely olyan hangsugárzó rendszerrel rendelkezik, amilyet még nem láthattunk eddig. A hang rezgéseit a képernyő felülete adja át úgy, mint a hangszóró membránja, ezáltal tökéletes tér érzetünk lesz, hiszen ténylegesen pontosan ott szólal meg a hang, ahol a képi esemény történik. Emellett az állítható hátsó állványba szerelt mélysugárzó tökéletesen egészíti ki a képernyőn keresztül érkező magasakat, sokkal jobb hangzást biztosítva mint az eddigi készülékeknél.

20170302_165248

Emellett új processzort is készítettek, ami nagyon nagy mértékben megszűri a képi zajokat, ezzel a színeket tökéletesítve szinte valósághű képet kapunk, sokszor még színesebbet is! Az XE szériás 2017-es Sony TV-k szinte mindegyike tartalmazza ezt az új processzort, nem csak óriás méretű készülékekben lesz elérhető.

Ami még érdekesség volt a LedTV palettán, hogy egyre jobban ügyelnek a hátsó dizájnra is olyannyira, hgy szinte minden eltüntethető rajta műanyag burkolatokkal

20170302_164712

Eztán következtek a kamerák, és fényképezők.

Itt is sokszínű prezentációkat láthattunk, de a nagy része leginkább a profi fotósoknak szólt a legújabb Fe 85mm F1.4 GM lencsét ki is lehetett próbálni, illetve bemutatták a szem-autófókusz funkciót, mely tökéletesen rá tud fókuszálni a szemre, mindezt egy pillanat alatt, így sosem lesz életlen.

A hétköznapi felhasználók számára is volt érdekesség, pl. az  RX 100-as illetve az Alfa 6500. Utóbbival demonstráltak ultra-slowmotion videó készítést is, ami akár otthoni felhasználásban is érdekes lehet sporteseményeknél, vagy bármi aktív tevékenység rögzítésénél

Emellett a Sony sportkamerája is lenyűgöző volt, főleg a stabilizátora. Nagy kilengésű mozgás esetén is képes szinte teljesen egyenesen megtartani a képet, és mindezt mechanikusan teszi, tehát nem szoftveresen, ami azt eredményezi, hogy 4k felvételnél sem fog lassulni a dolog.

d7d272f2a8cd0e9209531bdc6ac5e65d

Végül az audióeszközök következtek, ahol megismerkedhettünk az Extra Bass családdal, ami a Sony legújabb fejhallgató/fülhallgató/hangszóró szériája.

Ugyebár legtöbbször a mélyek kezelésével van probléma mindhárom téren, ezért is gondolta a Sony, hogy ebbe az irányba fog elmenni és konkrétan az alacsonyabb frekvenciákra fektet nagyobb hangsúlyt. Mégis a legjobban a Sony “agyba-dugós” fülhallgatója nyerte el leginkább tetszésünket, pontosabban a Sony XB70BT, mely pofonegyszerűen kezelhető, akár 24 óra zenehallgatást tud biztosítani 2,5 óra töltés után. Kényelmes viselet, és nagyon komoly zenei élményt okoz az Extra Bass funkcióval.

20170303_144141

Mindent egybe vetve nagyon izgalmas és új ötletekkel állt elő a Sony, melyek ténylegesen hasznosak lehetnek a mindennapjainkra nézve, illetve szebbé és érdekesebbé téve azokat.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés