Connect with us

technokrata

A BlackBerry bejelentette a KEYone-t!

keyone_official_black

Kütyük

A BlackBerry bejelentette a KEYone-t!

A BlackBerry bejelentette a KEYone-t!

A KEYone újraértelmezi az okostelefonos kommunikációt, produktivitást és munkavégzést, és minden benne van, ami a legmodernebb okostelefonoktól elvárható.

A BlackBerry Mobile a barcelonai Mobile World Congress alkalmával bemutatta legújabb, az iparág többi megoldásától gyökeresen különböző okostelefonját, a BlackBerry KEYone-t. A BlackBerry hivatalos licencpartnere, a TCL Communication által gyártott okostelefon intuitív beviteli felületet kínál az okostelefonjukkal rendszeresen írásban kommunikáló felhasználóknak, miközben a Google Android operációs rendszer legújabb, 7.1-es verziójának (Nougat) köszönhetően minden alkalmazást elérhetővé tesz, mely a világ legnépszerűbb mobilplatformján hozzáférhető – mindezt iparágvezető biztonsági sztenderdek mellett.  A készülék Magyarországon tavasztól lesz elérhető a márka magyar forgalmazójánál, a BerryBoltban.

A KEYone, a BlackBerry Mobile legújabb okostelefonja mind a különféle cégek és szervezetek, mind pedig magánszemélyek részére az egész iparágban teljesen egyedülálló felhasználói élményt biztosít, a hatékony munkavégzést és szövegbevitelt pedig a 35 gombos, érintésérzékeny (érintőpadként is funkcionáló) fizikai gombsor segíti. Megtalálható benne az androidos BlackBerry készülékek összes biztonsági funkciója, beleértve a kategóriájában egyedülállóan gyors biztonsági javításokat és a BlackBerry DTEK alkalmazást, ami lehetővé teszi a felhasználók számára telefonjuk adatvédelmi beállításainak felügyeletét és módosítását.

keyone_official

A KEYone egyebek között a következő adottságokkal rendelkezik:

 • BlackBerry intelligens billentyűzet: A KEYone ergonomikus fizikai billentyűzete a BlackBerry Passport és PRIV típusokhoz hasonlóan érzékeli az érintést is, így a gépelést különböző gesztusokkal teszi még gyorsabbá és hatékonyabbá. A szavak a gyors beszélgetéshez könnyen beilleszthetők, az öntanuló prediktív motor pedig intelligensen vált a különböző nyelvek között. A gombsor érintőpadként is használható, így például görgethető vele a kijelzőn megjelenő tartalom, vagy egyszerűen kijelölhető vele szövegrészlet.
 • Ujjlenyomat-olvasó: A gyors és egyszerű bekapcsolás és zárfeloldás mellett a BlackBerry ujjlenyomat-olvasója további biztonságot jelent a telefon zárolásának feloldásánál, a jelszótárolóhoz való hozzáférésnél és a vásárlásoknál is. A KEYone ujjlenyomat-olvasója diszkrét megoldásként, a fizikai gombsor szóköz billentyűjében lett elrejtve.
 • BlackBerry Hub: Ez az egységesített postaláda pótolhatatlan eszköz ahhoz, hogy az összes üzenetünket egyetlen felületen gyűjtsük össze – legyen szó e-mailről, naptárról, közösségi oldalak értesítéseiről vagy telefonhívásokról.
 • Programozható BlackBerry nyomógomb: A programozható nyomógomb egyetlen mozdulattal gyors hozzáférést kínál a legtöbbet használt alkalmazásokhoz és egyes funkciókhoz.
 • Borotvaéles képű kijelző: A KEYone 4.5” képátlójú, teljesen egyedi, 3:2 képarányú érintőkijelzője 1620×1080 pixeles felbontásával rendkívül részletgazdag kép megjelenítésére képes. A kijelző karcolásmentes üvegből készült, és speciális zsírtaszító bevonatot kapott, ami védi a szennyeződésektől és ujjlenyomatoktól.
 • Bővíthető memória: Az akár 2 TB-os micro SD-kártyák támogatottsága révén a KEYone biztosítja a felhasználók számára azt a rugalmasságot, hogy megfizethető és gyorsan cserélhető tárhellyel bővítsék a készüléket letöltéshez, telepítéshez, rögzítéshez és megosztáshoz, igényeik alakulása szerint.
 • Csúcskategóriás kamera: A KEYone 12 megapixeles kamerája az iparág egyik legjobb kameraszenzorával rendelkezik, ennek köszönhetően a készülékkel készített fotók még gyér fényviszonyok mellett is lélegzetelállító minőségűek. A BlackBerry saját kameraalkalmazása a különböző, kreatív manuális módoknak és a szűrőknek köszönhetően lehetőséget biztosít arra, hogy a páratlan szenzor tudását a lehető legjobban kiaknázhassa a fotós.
 • Hosszú élettartamú akkumulátor: A KEYone-ban található a legnagyobb akkumulátor az eddigi BlackBerryk közül: A 3505 mAh kapacitású akkumulátora akár 24 órányi folyamatos vegyes felhasználásra is alkalmas. Az akkumulátor töltése a QuickCharge 3.0 gyorstöltő technológiának köszönhetően a megszokottnál lényegesen kevesebb időt vehet igénybe.

A készüléket azokkal a biztonsági és hatékonyságnövelő lehetőségekkel is ellátták, amelyek a korábbi androidos BlackBerry készülékeket is jellemezték:

 • Gyors biztonsági javítás: a BlackBerry tartja a rekordot a biztonsági javítások gyorsasága terén, magasra helyezve a lécet az incidenskezelésben és a foltozás-menedzsmentben.
 • DTEK™ BlackBerry App: a felhasználók számára lehetővé teszi az operációs rendszer és az appok automatikus monitorozását, hogy tudják, a privát adataik mikor kerülhetnek veszélybe, és lépéseket tehessenek a védelmük javítása érdekében. A DTEK app nyomon követi az alkalmazásokat is, és figyelmezteti Önt, ha valaki: képet vagy videót készít a tudta nélkül, bekapcsolja a mikrofonját, üzenetet küld, vagy az elérhetőségeihez vagy földrajzi helyzetéhez akar hozzáférni.
 • A hardvernél kezdődik a biztonság: a BlackBerry gyártási eljárása során olyan saját technikát alkalmaz, amely a biztonságot a kezdettől fogva előtérbe helyezi. Így minden KEYone okostelefon processzora egyedi biztonsági kulcsokkal rendelkezik, melyek eltávolíthatatlanok és megváltoztathatatlanok.
 • Biztonságos bootolási eljárás: a hardveres kulcsokra építve a KEYone biztonságos bootolási láncsora minden betöltődési lépcsőfoknál leellenőrzi, hogy a következő komponens teljesen ép, így biztosítva, hogy az utolsó újraindítás óta nem módosították a készülék szoftverét.
 • Megerősített androidos operációs rendszer: a BlackBerry kiegészítő biztonsági foltozásokat, javított véletlen számgenerálást, címtartomány generálást és tanúsítványrögzítést nyújt, nehezebbé téve a támadók számára a készülék célbavételét applikáció/rendszer memória túlterhelése által.
 • FIPS 140-2-nek kompatibilis teljes lemez titkosítás: lopás ellen védi privát adatait, például a fényképeket vagy banki adatokat. A meghajtó-titkosítás minden androidos BlackBerry készülék esetén gyárilag be van kapcsolva.
 • Android™ for Work and Google Play™ for Work: lehetővé teszi vállalati környezetbe való gyors, egyszerű és biztonságos integrálást, ugyanúgy, mint számos üzleti és IT app egyszerű elérését.
 • A vállalati mobilkommunikáció teljes körű támogatása: a KEYone támogatja a BlackBerry saját mobilmenedzsment-platformját, a BES12-t és a teljes körű mobilbiztonságot és hatékonyságot nyújtó megoldásainak csomagját, ami a következőket foglalja magába: BlackBerry WatchDox biztonságos fájlmegosztás, Good Work vállalati e-mail és együttműködési rendszer, BlackBerry Strong Authentication virtuális magánhálózati (VPN) megoldás, SecuSUITE for Enterprise biztonságos hang- és azonnali üzenetküldő kommunikáció, BBM Protected titkosított üzenetküldés.

Elérhetőség és ár

A KEYone tavasztól érhető el Magyarországon a márka legnagyobb hazai hivatalos forgalmazójánál, a BerryBoltban. A készülék bruttó 599 eurós fogyasztói áron kerül forgalomba Európában, a magyarországi árakat várhatóan a következő hetekben állapítják meg.

 

További információkért a KEYone kapcsán keresse fel a www.blackberrymobile.com oldalt.

A BlackBerry Mobile-ról

A BlackBerry Mobile a BlackBerry Limited hivatalos licencpartnere 2016. decembere óta. A márka használatára jogosult TCL Communication a kanadai BlackBerry Limiteddel kötött licencmegállapodás értelmében tervezi és gyártja a BlackBerry márkájú okostelefonokat a világpiac jelentős részére, emellett a logisztikai és marketingfeladatokat is ellátja. A megállapodás részeként a BlackBerry Mobile okostelefonjain a BlackBerry teljes, produktív és biztonságos munkavégzést elősegítő androidos programcsomagja elérhető gyárilag, valamint a BlackBerry biztosítja a telefonokon futó, átalakított, megerősített Android operációs rendszert, és az azokhoz készülő biztonsági javításokat.

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd