Connect with us

Hirdetés

technokrata

A BlackBerry bejelentette a KEYone-t!

Kütyük

A BlackBerry bejelentette a KEYone-t!

A BlackBerry bejelentette a KEYone-t!

A KEYone újraértelmezi az okostelefonos kommunikációt, produktivitást és munkavégzést, és minden benne van, ami a legmodernebb okostelefonoktól elvárható.

A BlackBerry Mobile a barcelonai Mobile World Congress alkalmával bemutatta legújabb, az iparág többi megoldásától gyökeresen különböző okostelefonját, a BlackBerry KEYone-t. A BlackBerry hivatalos licencpartnere, a TCL Communication által gyártott okostelefon intuitív beviteli felületet kínál az okostelefonjukkal rendszeresen írásban kommunikáló felhasználóknak, miközben a Google Android operációs rendszer legújabb, 7.1-es verziójának (Nougat) köszönhetően minden alkalmazást elérhetővé tesz, mely a világ legnépszerűbb mobilplatformján hozzáférhető – mindezt iparágvezető biztonsági sztenderdek mellett.  A készülék Magyarországon tavasztól lesz elérhető a márka magyar forgalmazójánál, a BerryBoltban.

A KEYone, a BlackBerry Mobile legújabb okostelefonja mind a különféle cégek és szervezetek, mind pedig magánszemélyek részére az egész iparágban teljesen egyedülálló felhasználói élményt biztosít, a hatékony munkavégzést és szövegbevitelt pedig a 35 gombos, érintésérzékeny (érintőpadként is funkcionáló) fizikai gombsor segíti. Megtalálható benne az androidos BlackBerry készülékek összes biztonsági funkciója, beleértve a kategóriájában egyedülállóan gyors biztonsági javításokat és a BlackBerry DTEK alkalmazást, ami lehetővé teszi a felhasználók számára telefonjuk adatvédelmi beállításainak felügyeletét és módosítását.

keyone_official

A KEYone egyebek között a következő adottságokkal rendelkezik:

  • BlackBerry intelligens billentyűzet: A KEYone ergonomikus fizikai billentyűzete a BlackBerry Passport és PRIV típusokhoz hasonlóan érzékeli az érintést is, így a gépelést különböző gesztusokkal teszi még gyorsabbá és hatékonyabbá. A szavak a gyors beszélgetéshez könnyen beilleszthetők, az öntanuló prediktív motor pedig intelligensen vált a különböző nyelvek között. A gombsor érintőpadként is használható, így például görgethető vele a kijelzőn megjelenő tartalom, vagy egyszerűen kijelölhető vele szövegrészlet.
  • Ujjlenyomat-olvasó: A gyors és egyszerű bekapcsolás és zárfeloldás mellett a BlackBerry ujjlenyomat-olvasója további biztonságot jelent a telefon zárolásának feloldásánál, a jelszótárolóhoz való hozzáférésnél és a vásárlásoknál is. A KEYone ujjlenyomat-olvasója diszkrét megoldásként, a fizikai gombsor szóköz billentyűjében lett elrejtve.
  • BlackBerry Hub: Ez az egységesített postaláda pótolhatatlan eszköz ahhoz, hogy az összes üzenetünket egyetlen felületen gyűjtsük össze – legyen szó e-mailről, naptárról, közösségi oldalak értesítéseiről vagy telefonhívásokról.
  • Programozható BlackBerry nyomógomb: A programozható nyomógomb egyetlen mozdulattal gyors hozzáférést kínál a legtöbbet használt alkalmazásokhoz és egyes funkciókhoz.
  • Borotvaéles képű kijelző: A KEYone 4.5” képátlójú, teljesen egyedi, 3:2 képarányú érintőkijelzője 1620×1080 pixeles felbontásával rendkívül részletgazdag kép megjelenítésére képes. A kijelző karcolásmentes üvegből készült, és speciális zsírtaszító bevonatot kapott, ami védi a szennyeződésektől és ujjlenyomatoktól.
  • Bővíthető memória: Az akár 2 TB-os micro SD-kártyák támogatottsága révén a KEYone biztosítja a felhasználók számára azt a rugalmasságot, hogy megfizethető és gyorsan cserélhető tárhellyel bővítsék a készüléket letöltéshez, telepítéshez, rögzítéshez és megosztáshoz, igényeik alakulása szerint.
  • Csúcskategóriás kamera: A KEYone 12 megapixeles kamerája az iparág egyik legjobb kameraszenzorával rendelkezik, ennek köszönhetően a készülékkel készített fotók még gyér fényviszonyok mellett is lélegzetelállító minőségűek. A BlackBerry saját kameraalkalmazása a különböző, kreatív manuális módoknak és a szűrőknek köszönhetően lehetőséget biztosít arra, hogy a páratlan szenzor tudását a lehető legjobban kiaknázhassa a fotós.
  • Hosszú élettartamú akkumulátor: A KEYone-ban található a legnagyobb akkumulátor az eddigi BlackBerryk közül: A 3505 mAh kapacitású akkumulátora akár 24 órányi folyamatos vegyes felhasználásra is alkalmas. Az akkumulátor töltése a QuickCharge 3.0 gyorstöltő technológiának köszönhetően a megszokottnál lényegesen kevesebb időt vehet igénybe.

A készüléket azokkal a biztonsági és hatékonyságnövelő lehetőségekkel is ellátták, amelyek a korábbi androidos BlackBerry készülékeket is jellemezték:

  • Gyors biztonsági javítás: a BlackBerry tartja a rekordot a biztonsági javítások gyorsasága terén, magasra helyezve a lécet az incidenskezelésben és a foltozás-menedzsmentben.
  • DTEK™ BlackBerry App: a felhasználók számára lehetővé teszi az operációs rendszer és az appok automatikus monitorozását, hogy tudják, a privát adataik mikor kerülhetnek veszélybe, és lépéseket tehessenek a védelmük javítása érdekében. A DTEK app nyomon követi az alkalmazásokat is, és figyelmezteti Önt, ha valaki: képet vagy videót készít a tudta nélkül, bekapcsolja a mikrofonját, üzenetet küld, vagy az elérhetőségeihez vagy földrajzi helyzetéhez akar hozzáférni.
  • A hardvernél kezdődik a biztonság: a BlackBerry gyártási eljárása során olyan saját technikát alkalmaz, amely a biztonságot a kezdettől fogva előtérbe helyezi. Így minden KEYone okostelefon processzora egyedi biztonsági kulcsokkal rendelkezik, melyek eltávolíthatatlanok és megváltoztathatatlanok.
  • Biztonságos bootolási eljárás: a hardveres kulcsokra építve a KEYone biztonságos bootolási láncsora minden betöltődési lépcsőfoknál leellenőrzi, hogy a következő komponens teljesen ép, így biztosítva, hogy az utolsó újraindítás óta nem módosították a készülék szoftverét.
  • Megerősített androidos operációs rendszer: a BlackBerry kiegészítő biztonsági foltozásokat, javított véletlen számgenerálást, címtartomány generálást és tanúsítványrögzítést nyújt, nehezebbé téve a támadók számára a készülék célbavételét applikáció/rendszer memória túlterhelése által.
  • FIPS 140-2-nek kompatibilis teljes lemez titkosítás: lopás ellen védi privát adatait, például a fényképeket vagy banki adatokat. A meghajtó-titkosítás minden androidos BlackBerry készülék esetén gyárilag be van kapcsolva.
  • Android™ for Work and Google Play™ for Work: lehetővé teszi vállalati környezetbe való gyors, egyszerű és biztonságos integrálást, ugyanúgy, mint számos üzleti és IT app egyszerű elérését.
  • A vállalati mobilkommunikáció teljes körű támogatása: a KEYone támogatja a BlackBerry saját mobilmenedzsment-platformját, a BES12-t és a teljes körű mobilbiztonságot és hatékonyságot nyújtó megoldásainak csomagját, ami a következőket foglalja magába: BlackBerry WatchDox biztonságos fájlmegosztás, Good Work vállalati e-mail és együttműködési rendszer, BlackBerry Strong Authentication virtuális magánhálózati (VPN) megoldás, SecuSUITE for Enterprise biztonságos hang- és azonnali üzenetküldő kommunikáció, BBM Protected titkosított üzenetküldés.

Elérhetőség és ár

A KEYone tavasztól érhető el Magyarországon a márka legnagyobb hazai hivatalos forgalmazójánál, a BerryBoltban. A készülék bruttó 599 eurós fogyasztói áron kerül forgalomba Európában, a magyarországi árakat várhatóan a következő hetekben állapítják meg.

 

További információkért a KEYone kapcsán keresse fel a www.blackberrymobile.com oldalt.

A BlackBerry Mobile-ról

A BlackBerry Mobile a BlackBerry Limited hivatalos licencpartnere 2016. decembere óta. A márka használatára jogosult TCL Communication a kanadai BlackBerry Limiteddel kötött licencmegállapodás értelmében tervezi és gyártja a BlackBerry márkájú okostelefonokat a világpiac jelentős részére, emellett a logisztikai és marketingfeladatokat is ellátja. A megállapodás részeként a BlackBerry Mobile okostelefonjain a BlackBerry teljes, produktív és biztonságos munkavégzést elősegítő androidos programcsomagja elérhető gyárilag, valamint a BlackBerry biztosítja a telefonokon futó, átalakított, megerősített Android operációs rendszert, és az azokhoz készülő biztonsági javításokat.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés