Connect with us

Új vezeték nélküli töltőmegoldásokat mutatott be a mophie

mophie001

Kütyük

Új vezeték nélküli töltőmegoldásokat mutatott be a mophie

Új vezeték nélküli töltőmegoldásokat mutatott be a mophie

Már iPhone 7 és iPhone 7 Plus készülékekhez is

A mophie bemutatta legújabb juice pack® air akkumulátoros mobiltokjait és ezek kiegészítőit. Az iPhone 7-hez gyártott juice pack® air 2,525 mAh tárolókapacitású beépített akkumulátora akár 27 óra, a iPhone 7 Plus-hoz gyártott modell pedig akár 33 óra beszélgetési időt tesz lehetővé.

 

A csak a  mophie termékekre jellemző egyedi tulajdonságaiknak köszönhetően (gumírozott belső rögzítőpontok és a kijelzőt leejtéskor is megvédő kidomborított sarokfelületek) a tokok maximális védelmet nyújtanak a mobilkészülékeknek. A megbízható védelem és az extra akkumulátor idő mellett a modellek támogatják a vezeték nélküli töltést, és további újdonságokat is tartalmaznak.

A juice pack® air támogatja a charge force™ technológiát, amely mágneses illesztést tesz lehetővé a mophie összes charge force™ kompatibilis kiegészítőjével, minden eddiginél egyszerűbbé téve a vezeték nélküli akkumulátortöltést. Mindkét modell kompatibilis a Qi technológiával, és lényegében minden ismert vezeték nélküli töltési rendszerrel, amelyeket repülőtereken, éttermekben, kávézókban, vagy autókban használnak.

A készüléken található LED-es kijelző segítségével egyszerűen ellenőrizhető a töltöttségi szint és a töltés állapota, továbbá praktikus funkció a  Priority+® charging, amelynek köszönhetően választható, hogy először a telefon, vagy a tokba épített akkumulátor töltődjön.

Az új sorozat tartalmazza a juice pack® wireless iPhone 6s/6 és juice pack® wireless iPhone 6s Plus/6 Plus termékeket (mindkét típushoz jár a hordozható töltőállomás is), a charge force™ dokkolók asztali, szellőzőnyílásra szerelhető, és a charge force™ töltőállomás változatait is.

A juice pack® wireless és juice pack® kis méretű kézbe illeszkedő eszköz, amelyet arra terveztek, hogy 50, illetve 60%-kal több energiát biztosítson a mobilkészülékeknek. Mindkét tokhoz gyári tartozék a vezeték nélküli dokkoló egység, és kompatibilisek a Qi, és szinte minden egyéb vezeték nélküli töltési technológiával, telefonnal és kiegészítővel.

 

Asztali és szellőzőrácsra szerelhető charge force® töltőállványok

Az asztali és szellőzőrácsra szerelhető charge force dokkolóállványok minden vezeték nélküli mophie tokkal kompatibilisek. Mindkét mágneses tartóállványt  5.5”-os telefonkészülék és juice pack függőlegesen, vagy vízszintes irányban történő rögzítésére tervezték. Az charge force desk mount talpa többféle szögben állítható a tökéletes nézőpozíció megtalálása érdekében. A  charge force® vent mount speciális négyágú rögzítőjével könnyedén rögzíthető az autó szellőzőnyílásra.

 

Charge force töltőállomás

A charge force töltőállomás vezeték nélküli hordozható töltőmegoldás. A legtöbb okostelefonnál 5X hosszabb akkumulátoridővel (10,000 mAh) rendelkezik, minden iPhone és Samsung Galaxy S készülékhez gyártott charge force™ juice pack tokkal, és Qi wirless technológiával tölthető eszközzel kompatibilis. A beépített USB port lehetővé teszi egy második készülék párhuzamos töltését is.

A korábban megjelent juice pack® Samsung Galaxy S 7/S7 edge készülékkel kiegészítve a termékcsoport egy a hét minden napján, a nap minden órájában rendelkezésre álló vezeték nélküli töltési környezetet kínál a mobil életstílus híveinek.

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom