Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyarországon is elérhető a PORSCHE DESIGN Huawei Mate 9

Kütyük

Magyarországon is elérhető a PORSCHE DESIGN Huawei Mate 9

Magyarországon is elérhető a PORSCHE DESIGN Huawei Mate 9

Limitált darabszámban érkezik a leggyorsabb Huawei mobil

Mától limitált példányszámban Magyarországon is elérhető a Huawei csúcskészüléke, az egyedi formatervezésű PORSCHE DESIGN Huawei Mate 9. Az exkluzív Mate 9 verzióra a Huawei 3 év teljes körű gyártói garanciát, 3 hónap képernyő garanciát és 3 hónap csere garanciát kínál. A PORSCHE DESIGN Huawei Mate 9 5,5 hüvelykes QHD felbontású, ívelt AMOLED kijelzővel, 6 GB RAM és 256 GB ROM tárhellyel, valamint SuperCharge gyorstöltési technológiával érkezik. A szupergyors telefonból mindössze 100 darab kerül forgalomba Magyarországon az Extreme Digital webáruházában, valamint a Media Markt webáruházában és kiemelt üzleteiben.

 

A PORSCHE DESIGN Huawei Mate 9 okostelefon a standard változathoz hasonlóan a Leicával közösen tervezett dupla lencsés hátlapi kamerával rendelkezik, amelynek egyik szenzora egy 12 megapixeles, színes RGB, másik érzékelője pedig 20 megapixeles monokróm lencse. A kamerát emellett lézeres fókusszal, kéttónusú villanóval, optikai képstabilizátorral, valamint hibrid-zoom technológiával szerelte fel a gyártó, amely kétszeres nagyítást tesz lehetővé fényképezéskor anélkül, hogy a kép minősége romlana. A PORSCHE DESIGN Huawei Mate 9 a standard verzióhoz képest jóval nagyobb tárhelyet kínál: 6 GB RAM és 256 GB ROM memóriát. A német Porsche Design Studio tervezőivel közösen megalkotott 5,5 hüvelykes, QHD felbontású AMOLED kijelzős készülék könnyen kézre esik, egy kézzel is kényelmesen kezelhető.

 

Szupergyors telefon, szupergyors töltés

A PORSCHE DESIGN Huawei Mate 9 a vállalat Kirin 960 chipjének köszönheti gyorsaságát. Az ebben lévő processzor négy darab 1.8 GHz Cortex-A53 magot tartalmaz, amelyeket úgy tervezte a gyártó, hogy a nagy teljesítményt igénylő feladatok ellátása közben is a lehető legkevesebb energiát fogyasszák. Ezeket négy darab 2.4 GHz Cortex-A73 mag egészíti ki, amelyek teljesítménye 10 százalékkal magasabb, mint az előd A72-es magoké, valamint 15 százalékkal hatékonyabbak a memóriakezelés terén és 30 százalékkal nagyobb az energiahatékonyságuk.

A villámgyors processzort egy erőteljes grafikus gyorsító, a Mali-G71 MP8 segíti.

A PORSCHE DESIGN Huawei Mate 9 is SuperCharge gyorstöltési technológiával érkezik – ez utóbbinak köszönhetően használója mindössze 20 perc alatt egy egész napra elegendő energiával töltheti fel a telefon akkumulátorát.

02

3-3-3 garancia

A Huawei a P9, P9 Plus valamint a standard Mate 9 telefonjaihoz hasonlóan a PORSCHE DESIGN Huawei Mate 9 okostelefonhoz is speciális 3-3-3 garanciát kínál, ami egyedülálló a hazai piacon. Ennek értelmében a vállalat a szokásos 2 éves gyártói garanciát toldja meg egy plusz évvel, így amennyiben a telefon a vásárlástól számított három éven belül elromlik, a gyártó garanciálisan javítja azt. A Huawei a készülék képernyőjére is három hónap garanciát biztosít: ha a megvásárlástól számított első három hónapban bármilyen sérülés éri a PORSCHE DESIGN Huawei Mate 9 képernyőjét, a Huawei ingyenesen cseréli azt. Amennyiben pedig a készülék hardvere meghibásodna a vásárlás utáni első három hónapban, a Huawei javítás helyett kicseréli a telefont. A Huawei 3-3-3 garanciája abban az esetben jár a PORSCHE DESIGN Huawei Mate 9-hez, amennyiben tulajdonosa a telefon HiCare alkalmazásán keresztül regisztrálja a készüléket a vásárlást követő egy hónapon belül.

 

Elérhetőség

A PORSCHE DESIGN Huawei Mate 9 javasolt bruttó fogyasztói ára 449 990 forint, a Media Markt webáruházában és alábbi üzleteiben kapható: a Westend, a Mammut, Árkád és a Pólus Center budapesti bevásárlóközpontokban, illetve a debreceni, győri, nyíregyházi és pécsi üzletekben, valamint az Extreme Digital webáruházában.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés