Connect with us

technokrata

Űrtechnológiával a csúcsformáért

download

Kütyük

Űrtechnológiával a csúcsformáért

Űrtechnológiával a csúcsformáért

Új MiVia csuklópánt NASA EMD pulzusmérővel

Világelsőként alkalmazza az innovatív NASA EMD technológiát a MiVia Essential 350 aktivitásmérő csuklópánt. A MiTAC új eszköze a rendkívül precíz eljárást EKG méréshez használja, de nemcsak ebben kivételes. Health & Body Index elemzései egészségi állapotunkról adnak képet, a Légzőgyakorlatok funkció a kiegyensúlyozottabb életmód kialakításában segít. Az aktivitásmérő és alváskövető MiVia Essential 350 motivál és utat mutat – pont azt nyújtja, amire egy hosszú távú életmódváltáshoz szükségünk van.

Ha komolyan gondoljuk, hogy egészségesebb életmódra váltunk, hasznos lesz beszereznünk egy . Inspirációt jelenthet, ha a korábbi erőnlétünkhöz képest látjuk a javulást, máskor pedig éppen az lendít tovább, ha útmutatást kapunk a folytatáshoz. A MiVia Essential 350 alkalmazással működő okos csuklópánt pont ilyen szakértő társunk lehet a mindennapokban. Funkcióit úgy tervezték meg, hogy a kezdetekkor beindítson, majd az eredmények javulásával folytatásra buzdítson. Pontos mérés, sokrétű elemzés, és helyes szokások kialakítása: így segít a divatos csuklópánt.

mivia_essential_350_black__2_

 

A precizitásról a NASA gondoskodik

Az aktivitásmérő karkötők pontosságát korábban gyakran megkérdőjelezték, a MiVia Essential 350 azonban olyan megoldást alkalmaz, amelyre nyugodtan rábízhatjuk magunkat. Ez ugyanis a világon a legelső, széleskörű használatra tervezett viselhető eszköz, amely a speciális NASA EMD (Empirical Mode Decomposition) technológiát alkalmazza. A NASA ezt az eljárást a föld mozgásában bekövetkező kisebb változások és a természeti jelenségek (pl. árapály, földrengések) földforgásra gyakorolt hatásának előrejelzésére használja. Ezek az információk rendkívül fontosak az űrkutatás számára, ezért szinte száz százalékosan megbízhatóknak kell lenniük, a legkisebb hiba sem csúszhat be.

A MiVia Essential 350 használata során az EMD technológiában használt algoritmus szűri ki EKG mérés közben a zavaró mágneses jeleket és interferenciákat, így az eszköz optimális feltételek mellett dolgozhat, és valóban pontos eredményeket kap. Hasonló precizitással méri a szívritmust, mint az orvosi eszközök.

 

A Health & Body Index megmutatja az állapotunkat

Vegyünk mély levegőt, merjünk egészségesek lenni

A MiVia javaslata a biztos változásra a jó szokások kialakítása: tűzzünk ki célul napi 8 óra alvást, 10 000 lépés megtételét, légzőgyakorlatok rendszeres végzését, és testadataink hosszú távon javulni fognak.

A pánt egyedülálló Légzőgyakorlat funkciója a mélylégzés technikáját tanítja meg. Az ideges, feszült vagy testmozgást végző ember hajlamos „sekélyen”, vagyis a mellkas felső részével lélegezni, így a tüdő nem jut elegendő oxigénhez. Ez a kevéssé hatékony, felületes légzés nem járul hozzá a szervezet egészségéhez. A helyesen végzett mély hasi légzési technika hosszabb távon nyugtató hatású, csökkenti a pulzusszámot, és javítja a testindexet. A MiVia Essential 350 alkalmazás a mélylégzés három különböző szintjét kínálja a vegetatív idegrendszer állapotának javításához, az energiaszint emeléséhez, a stressz csökkentéséhez és a pihentetőbb alváshoz.

Aktivitáskövető és alvásfigyelő is

A MiVia Essential 350 mindemellett aktivitáskövetőként is működik. Számolja a lépéseket, méri az aktív időszakokat, a megtett távolságot, az elégetett kalóriákat, követi a napi kitűzött célokat és az elért fejlődést. Az alkalmazás alvásnaplót is vezet, így elemezhetjük alvási mintázatainkat, és megtudhatjuk, elegendő minőségi alvást biztosítanak-e számunkra.

A kézre simuló csuklópánt okostelefon kompatibilis, jelez, ha telefonhívásunk vagy értesítésünk van, és ha üzenetet kaptunk WhatsApp, Facebook Messenger, Skype, Twitter és más alkalmazásainkra. Ezt a funkciót ki is lehet kapcsolni, ha zavaró lenne az edzések vagy a nyugalomban eltöltött énidő közben.
A MiVia Essential 350 ára 34 999 Ft (a bevezetés időszakában kedvezmények elérhetők).

Kapható a Ramiris.hu weboldalon, a BestByte.hu webshopban, és a BestByte Allee-ban.

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő