Connect with us

Űrtechnológiával a csúcsformáért

download

Kütyük

Űrtechnológiával a csúcsformáért

Űrtechnológiával a csúcsformáért

Új MiVia csuklópánt NASA EMD pulzusmérővel

Világelsőként alkalmazza az innovatív NASA EMD technológiát a MiVia Essential 350 aktivitásmérő csuklópánt. A MiTAC új eszköze a rendkívül precíz eljárást EKG méréshez használja, de nemcsak ebben kivételes. Health & Body Index elemzései egészségi állapotunkról adnak képet, a Légzőgyakorlatok funkció a kiegyensúlyozottabb életmód kialakításában segít. Az aktivitásmérő és alváskövető MiVia Essential 350 motivál és utat mutat – pont azt nyújtja, amire egy hosszú távú életmódváltáshoz szükségünk van.

Ha komolyan gondoljuk, hogy egészségesebb életmódra váltunk, hasznos lesz beszereznünk egy . Inspirációt jelenthet, ha a korábbi erőnlétünkhöz képest látjuk a javulást, máskor pedig éppen az lendít tovább, ha útmutatást kapunk a folytatáshoz. A MiVia Essential 350 alkalmazással működő okos csuklópánt pont ilyen szakértő társunk lehet a mindennapokban. Funkcióit úgy tervezték meg, hogy a kezdetekkor beindítson, majd az eredmények javulásával folytatásra buzdítson. Pontos mérés, sokrétű elemzés, és helyes szokások kialakítása: így segít a divatos csuklópánt.

mivia_essential_350_black__2_

 

A precizitásról a NASA gondoskodik

Az aktivitásmérő karkötők pontosságát korábban gyakran megkérdőjelezték, a MiVia Essential 350 azonban olyan megoldást alkalmaz, amelyre nyugodtan rábízhatjuk magunkat. Ez ugyanis a világon a legelső, széleskörű használatra tervezett viselhető eszköz, amely a speciális NASA EMD (Empirical Mode Decomposition) technológiát alkalmazza. A NASA ezt az eljárást a föld mozgásában bekövetkező kisebb változások és a természeti jelenségek (pl. árapály, földrengések) földforgásra gyakorolt hatásának előrejelzésére használja. Ezek az információk rendkívül fontosak az űrkutatás számára, ezért szinte száz százalékosan megbízhatóknak kell lenniük, a legkisebb hiba sem csúszhat be.

A MiVia Essential 350 használata során az EMD technológiában használt algoritmus szűri ki EKG mérés közben a zavaró mágneses jeleket és interferenciákat, így az eszköz optimális feltételek mellett dolgozhat, és valóban pontos eredményeket kap. Hasonló precizitással méri a szívritmust, mint az orvosi eszközök.

 

A Health & Body Index megmutatja az állapotunkat

Vegyünk mély levegőt, merjünk egészségesek lenni

A MiVia javaslata a biztos változásra a jó szokások kialakítása: tűzzünk ki célul napi 8 óra alvást, 10 000 lépés megtételét, légzőgyakorlatok rendszeres végzését, és testadataink hosszú távon javulni fognak.

A pánt egyedülálló Légzőgyakorlat funkciója a mélylégzés technikáját tanítja meg. Az ideges, feszült vagy testmozgást végző ember hajlamos „sekélyen”, vagyis a mellkas felső részével lélegezni, így a tüdő nem jut elegendő oxigénhez. Ez a kevéssé hatékony, felületes légzés nem járul hozzá a szervezet egészségéhez. A helyesen végzett mély hasi légzési technika hosszabb távon nyugtató hatású, csökkenti a pulzusszámot, és javítja a testindexet. A MiVia Essential 350 alkalmazás a mélylégzés három különböző szintjét kínálja a vegetatív idegrendszer állapotának javításához, az energiaszint emeléséhez, a stressz csökkentéséhez és a pihentetőbb alváshoz.

Aktivitáskövető és alvásfigyelő is

A MiVia Essential 350 mindemellett aktivitáskövetőként is működik. Számolja a lépéseket, méri az aktív időszakokat, a megtett távolságot, az elégetett kalóriákat, követi a napi kitűzött célokat és az elért fejlődést. Az alkalmazás alvásnaplót is vezet, így elemezhetjük alvási mintázatainkat, és megtudhatjuk, elegendő minőségi alvást biztosítanak-e számunkra.

A kézre simuló csuklópánt okostelefon kompatibilis, jelez, ha telefonhívásunk vagy értesítésünk van, és ha üzenetet kaptunk WhatsApp, Facebook Messenger, Skype, Twitter és más alkalmazásainkra. Ezt a funkciót ki is lehet kapcsolni, ha zavaró lenne az edzések vagy a nyugalomban eltöltött énidő közben.
A MiVia Essential 350 ára 34 999 Ft (a bevezetés időszakában kedvezmények elérhetők).

Kapható a Ramiris.hu weboldalon, a BestByte.hu webshopban, és a BestByte Allee-ban.

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom