Connect with us

technokrata

Megérkeztek a Samsung új QLED Signage kijelzői

qsignage

Kütyük

Megérkeztek a Samsung új QLED Signage kijelzői

Megérkeztek a Samsung új QLED Signage kijelzői

A QuantumDot technológiát alkalmazó QLED Signage UHD kijelzők egymilliárd színt tartalmaznak

A 2017-es Integrated Systems Europe (ISE) konferencián a Samsung Electronics új dinamikát vitt a tartalomszolgáltatásba az úttörő SMART Signage termékcsalád két új tagjával. A kvantumpontos technológiával készült QLED Signage UHD kijelzők, valamint a finom pixelpontméretet kínáló IF sorozatú LED kijelzők eddig nem ismert vizuális élményt kínálnak.

„Az ISE 2017 alkalmával a Samsung büszkén mutatja be a vizuális megjelenítés jövőjével kapcsolatos elképzeléseit. A QLED Signage UHD, illetve az IF sorozatú LED kijelzők minden eddiginél élethűbb képet biztosítanak” – nyilatkozta Seog-gi Kim, a Samsung Electronics Visual Display üzletágának vezető alelnöke. „Az új év kezdete lehetőséget nyújt a vállalkozásoknak, hogy a modern digitális kijelzők előnyeit kihasználva felmérjék a növekedés és a fejlődés lehetőségeit. A Samsung által kínált megoldások számos új opciót biztosítanak a vállalkozásoknak a tartalomszolgáltatások területén.”

Minden eddiginél élethűbb tartalommegjelenítés

A kvantumpontos képfinomítási technológiával az 55, illetve 65 hüvelykes Samsung QLED Signage UHD kijelzők lenyűgözően részletgazdag vizuális élményt kínálnak. Ezek a továbbfejlesztett kijelzők 100 százalékos színmennyiséget biztosítanak, és változó fényerővel képesek hangsúlyozni az apró vizuális részleteket, mindezt olyan módon, hogy közben egymilliárd különböző szín esetében tartják a színpontosságot és integritást. Az optimalizált kontraszttal és torzításmentes képminőséggel kombinált QLED Signage kijelzők széles színárnyalat-tartományban, minden eddiginél részletesebben jelenítik meg a tartalmakat.

qh65h_002

Az integrált kvantumpontos technológia segítségével a Samsung új QLED Signage kijelzői tökéletes egyensúlyt biztosítanak a világ és sötét színek fényereje között, és a színátmeneteket megőrizve a hagyományos alternatíváknál mélyebb és élethűbb megjelenítést biztosítanak. Ezekkel a fejlesztésekkel a szoba megvilágításától függetlenül mélyebbé válnak a feketék, élesebbé a fehérek, valamint pontosabbá a színek, így kínálva egyenletesen magas szintű vizuális élményt.

A továbbfejlesztett tartalommegjelenítésen túl a QLED Signage kijelzők fokozott rugalmasságot biztosítanak az üzleti felhasználóknak a tartalommegosztás terén, az egyedi márkatulajdonságoknak és működési igényeknek megfelelően. A beállítható fekvő- és állóképet kínáló QLED Signage kijelzők széles betekintési szöget biztosítanak, így a tekintet nagy távolságból is odatéved. Ennek köszönhetően a közönség mindenhonnan egyenletes és kiváló színminőség mellett tekintheti meg a tartalmakat.

A tartósságra és nagy teljesítményre tervezett QLED Signage kijelzők fenntartható, energiahatékony alternatívát jelentenek. Az integrált kvantumpontos technológiának köszönhetően a QLED Signage kijelzők kiemelkedő teljesítményre képesek, miközben környezetbarát módon működnek.

Optimalizált beltéri LED-es élmény az IF sorozatú LED-es képernyőkkel

A Samsung IF sorozatú kis pixeltávolságú LED kijelzői – mint a P1.5-ös, P2.0-ás és P2.5-ös modellek – a kiemelkedő képminőség és az intuitív kezelhetőség ideális kombinációját kínálják azok számára, akik a LED-es kijelzőkkel szeretnék felélénkíteni ügyfélkörnyezetüket. A 2017 első felében teljes körű bevezetésre előkészített IF sorozatú LED-es kijelzők a Samsung iparágvezető videófeldolgozási és képfinomítási technológiáit kompakt és kevés karbantartást igénylő kialakításban egyesítve biztosítják az üzleti alkalmazásra kész tartalmak tiszta és kifinomult megjelenítését.

A Samsung IF sorozatú LED-es kijelzői számtalan testre szabott tulajdonságot egyesítve a statikus és interaktív tartalmaknak egyaránt élethű és részletgazdag megjelenést biztosítanak. A kontraszt maximalizálása, illetve a tükröződés és a vizuális torzítás kiiktatása érdekében az IF sorozatú LED-es kijelzők különleges jelenetadaptáció alkalmazásával minden egyes képkockán elemzik és finomhangolják a szürkeségi szintet. A dinamikus csúcsérték kiegészítő beállítása a szabványos LED-es kijelzőknél megadott maximális fényességértékek kétszeresét teszi lehetővé.

Az IF sorozatú LED-es kijelzők minimalista kialakításának köszönhetően a telepítés sokoldalúan, a kijelzők előlapján és hátlapján egyaránt elvégezhető. Ennek köszönhetően a felhasználók kényelmesen és gyorsan elvégezhetik a készüléken a karbantartást, a pontos és problémamentes telepítés feláldozása nélkül. Ezen kívül a továbbfejlesztett házstruktúra biztosítja a zökkenőmentes használatot, kiiktatva a LED modult és a bonyolultabb előlappal szerelt kijelzők használatához szükséges térközöket. Ez a felépítés a ház és a LED modul elhelyezésétől függetlenül fokozza az egyenletes képmegjelenítést.

Az IF sorozat felhasználóbarát kialakításának köszönhetően a kijelzők rendszere gyorsabban indítható, és minimális felhasználói beavatkozást igényel. A Samsung kiegészítő LED Signage Box (S-Box) egységével a tartalmak több képernyőre sugározhatók UHD minőségben, anélkül, hogy költséges képelosztókat vagy külső átalakítókat kellene használni. A felhasználók ezen kívül tetszés szerint beállíthatják a jelredundanciát a meglévő kábelszerkezettel, és kényelmesen, egyetlen helyről hozhatnak létre, ütemezhetnek be és küldhetnek át tartalmakat a beépített MagicInfo platform segítségével.

samsung-smart-led-signage

Pillantás a jövőbe

Az ISE 2017 kiállításon a Samsung „Your Future. On Display” című pavilonjánál a következő generációs, kereskedelmi, vállalati, szállítási, vendéglátói vagy vendégfogadói környezetekre optimalizált technológiák széles választékával találkozhattak az érdeklődők. Ezzel az előremutató megközelítéssel a Samsung új megoldásokat kínál a vállalkozásoknak az ügyfél-elkötelezettség és az eladási mutatók javítására a magával ragadó, informatív tartalmakon keresztül.

A Samsung szakértői ezen kívül különleges eseménysorozattal várták a résztvevőket, amelynek keretében az ISE közönsége első kézből tapasztalhatta meg a legújabb innovációk nyújtotta lehetőségeket az ügyfél-elkötelezettség terén:

  • A Samsung SMART LED Signage Mega Launch Showcase bemutató alkalmával a résztvevők alapos betekintést nyerhettek a SMART LED kijelzők továbbfejlesztett portfóliójába, és megismerkedhetnek a vállalat 2017-es, a LED-es innovációk folytatását célzó terveivel.
  • A bemutatót követően a Samsung QLED Signage Showcase eseménye betekintést engedett az új QLED Signage UHD kijelző kiemelkedő vizuális képességeit megalapozó fejlesztői munkába.
  • Ezen kívül a Samsung az ISE 2017 konferencián mutatta be a Tizen operációs rendszert futtató, mindent-az-egyben kijelzőkezelő platformjának legújabb fejlesztéseit is az első alkalommal megrendezett Tizen SMART Signage Summit csúcstalálkozón.

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd